iPhone problem z aplikacją

amarok4

Nie mam, wszystko jest ok a nie loguje się niestety.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

W takim razie nie jestem w stanie Ci pomóc.
Posiadasz wersję, która od dawna nie jest już wspierana i nie jest to nasze widzimisię tylko Apple od dawna nie pozwala na wsparcie iOS poniżej wersji 8.0. Niestety mamy związane ręce :/
SUPLA.... Nareszcie w domu.
michalprzybylski

WITAM. Mam problem z Iphone 11 z działaniem aplikacji. Loguje się normalnie dodałem indywidualne id po dodaniu urządzenia,wyświetla na stronie supla że urządzenie jest aktywne ale nie otwiera się suwak do otwierania bramy?może ktoś pomóc co może być powodem?
michalprzybylski

juz sobie poradziłem
mbenesz

Witajcie, podłączę się do tematu.

Miałem dokładnie ten sam problem z błędnym poświadczeniem przy logowaniu na aplikacji na iOS. Sprawdziłem wszystkie dane logowania i to nie pomogło. Na cloud na te dane loguje się bez problemu.

Co ciekawsze, założyłem inne konto i zalogowałem się bez problemu. Usunąłem pierwsze konto, założyłem je ponownie i nic to nie pomogło, nadal błędy poświadczenia. Założyłem inne konto z maila na gmailu i też bez problemu się zalogowałem.

Co jeszcze mogę sprawdzić, dlaczego to konto nie chce działać?
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Wyczyść wszystkie ustawienia jakie masz w zakładce "Zaawansowane". Następnie wyłącz zaawansowane i wprowadź tylko adres email.
Inny sposób to reinstalacja aplikacji i wprowadzenie tylko adresu email.
SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “Pomoc”