Zamykanie garażu po ustawionym czasie

AVAYA

Fajnie by było jakby można mieć dwie krańcówki które jak obie są nieaktywne to pokazuje nam się że brama garażowa jest niedomknięta.
Dzięki wielkie za informację. Będę czekał z niecierpliwością na nowe funkcję. Pozdrawiam wszystkich.
tomkowski
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

AVAYA wrote: Wed Jan 27, 2021 5:08 pm Fajnie by było jakby można mieć dwie krańcówki które jak obie są nieaktywne to pokazuje nam się że brama garażowa jest niedomknięta.
Przecież jest taka możliwość.
AVAYA

To jakoś mi to umknęło. Jak to działa? Pokazuje trzecią ikonkę z częściowo otwartymi?
klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

AVAYA wrote: Thu Jan 28, 2021 11:16 am To jakoś mi to umknęło. Jak to działa? Pokazuje trzecią ikonkę z częściowo otwartymi?
Ta opcja jest dostępna chyba tylko dla kanału "otwieranie bramy wjazdowej". Natomiast możesz ustawić sobie ten kanał i zmienić ikonki na odpowiadające bramie garażowej.
Z tego co kojarzę, to brama garażowa też ma dostać tą funkcję, ale nie wiem jakie są na to plany.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
AVAYA

Dzięki. Zobaczę co i jak. Powinno być bez różnicy czy garaż czy brama. Znając życie to pewnie za kilka lat będzie dodane do garażu :)
tomkowski
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

AVAYA wrote: Thu Jan 28, 2021 11:28 am Dzięki. Zobaczę co i jak. Powinno być bez różnicy czy garaż czy brama. Znając życie to pewnie za kilka lat będzie dodane do garażu :)
Dokładnie tak jak napisał @klew - ustawiasz kanał jako brama wjazdowa. To daje Ci możliwość obsługi 2 krańcówek. Zmiana ikon na "garażowe" i już :)

Return to “Pomoc”