Witam!
Mam uruchomiony moduł ROW-2 z podstawową funkcjonalnością starowania przez IN, aplikację kliencką czy harmonogram (wszystko działa pięknie), ale apetyt rośnie w miarę jedzenia

Zastanawiam się czy można go przerobić tak (najlepiej programowo, skryptem czy konfiguracją) żeby jeden z kanałów załączał przekaźnik tylko na np 1s (ja potrzebuję jedną sek albo nawet 0,5s, ale może ktoś potrzebowałby taką funkcjonalność na inny czas). Potrzebuję to do sterowania bramą garażową gdzie potrzebny jest krótki impuls.
Nie jestem leniem

Wiem, że istnieje dedykowany sterownik bramowy SBW-02, ale... wiem też, że mógłbym uzyskać taką funkcjonalność np modułem czasowym PCS-517 od F&F (
https://www.fif.com.pl/img/cms/katalogi ... log_PL.pdf) i skorzystać z programu P15, ale ten sterownik kosztuje więcej niż SBW-02 gdzie osiągnę to samo, a mam dodatkową "inteligentną skrzynkę
Tak czy inaczej wychodzę z założenia że jeżeli w ROW-2 są dwa kanały to po co kupować kolejny moduł SBW-02 jak może wiecie jak to zrobić i się tą wiedzą podzielicie. Albo inne rozwiązanie poza PCS-517 - dużo łatwiejsze i tańsze ...
Pozdrawiam i jednocześnie witam, bo to mój pierwszy post