GUI Generic
-
Jaccy1
Witam Wszystkich. Czy tylko jeden można podłączyć czujnik odległości HC-SR04 do Wemosa? Chce dwa podłączyć.
Pozdrawiam Jacek
Pozdrawiam Jacek
-
Gang
@krycha88
Klew mnie na Ciebie napuszcza...
Czy jest opcja abyś sobie na listę rzeczy do zrobienia wpisał warunki i wyzwalacze?
Mam GUIa jako sterownik do wentylatora w łazience, oprócz standardu gdzie komórką/przyciskiem włączam na t sekund przekaźnik, to chciałbym jeszcze aby przekaźnik włączał wentylator jak wilgotność przekroczy x%
Chyba ogarnąłem to dzięki Fraczowi, no ale jakby to było w GUIu to by było pięknie.
Klew mnie na Ciebie napuszcza...
Czy jest opcja abyś sobie na listę rzeczy do zrobienia wpisał warunki i wyzwalacze?
Mam GUIa jako sterownik do wentylatora w łazience, oprócz standardu gdzie komórką/przyciskiem włączam na t sekund przekaźnik, to chciałbym jeszcze aby przekaźnik włączał wentylator jak wilgotność przekroczy x%
Chyba ogarnąłem to dzięki Fraczowi, no ale jakby to było w GUIu to by było pięknie.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Fajny pomysł i biblioteka to umożliwia więc czemu nieGang wrote: Mon Feb 01, 2021 12:45 pm @krycha88
Klew mnie na Ciebie napuszcza...![]()
Czy jest opcja abyś sobie na listę rzeczy do zrobienia wpisał warunki i wyzwalacze?![]()
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
dogu18
Powoli robi się polska tasmota 

wszystko w jednym sofcie. Gratulacje
Pozdrawiam
Grzegorz Labudda
Grzegorz Labudda
-
Kwicol
Nie przeszkadzać i czekamy na efekty 
Powodzenia i Pozdrawiam.