SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Mi brakuje możliwości podglądu wykresów temperatur z kilku sensorów na jednym ekranie (coś co ma supla-scripts). Wtedy łatwiej analizować zmiany temperatur w pomieszczeniach w połączeniu z temperaturą mierzoną na piecu i na zewnątrz.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
MadOnion78
Jest możliwość ustawienia domyślnego "CarMode"?
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
Co masz na myśli?
Jak zminimalizujesz apkę w tym trybie, to w tym trybie ją wznosisz.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
MadOnion78
Tak, ale jak ją "ubije" to już nie
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
robrog
To może @lesny8 da się namówić na rozwój w kierunku Android TV?
Pierwszy krok zrobiony, apka ładnie się układa horyzontalnie i w niektóre pola da się wpisać dane
Pierwszy krok zrobiony, apka ładnie się układa horyzontalnie i w niektóre pola da się wpisać dane
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MEW-01, 16xSRW-01, 5xROW-02, 1x SBW-02, 5xSONOFF MINI, 2xLORA TAP, 1xYUNSHAN i cdn.
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
Od czasu nowej biblioteki i ikony (i) aplikacja długo się wczytuje. Jest możliwość by w pierwszej kolejnosci pobierany był status a dopiero po kliknięciu i "dociaganie" pozostałych informacji.
Obecnie gdy chcę otworzyć bramę czekam okolo 5 sekund na możliwość zmiany stanu.
Dodam, że jest tak na Gui Generic, zamelach i oficjalnej apce.
Z góry dzięki do odpowiedź.
Obecnie gdy chcę otworzyć bramę czekam okolo 5 sekund na możliwość zmiany stanu.
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Soft na urządzeniach nie ma tutaj znaczenia. Podobnie ikona (i) raczej nie ma wpływu. Te dodatkowe informacje są pobierane z urządzenia dopiero jak się kliknie na (i)uchnast.michal wrote: Wed Mar 03, 2021 8:09 pm Od czasu nowej biblioteki i ikony (i) aplikacja długo się wczytuje. Jest możliwość by w pierwszej kolejnosci pobierany był status a dopiero po kliknięciu i "dociaganie" pozostałych informacji.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
Dzieki za odpowiedź, tylko skąd takie opóźnienia dla nowych urządzeń?klew wrote: Thu Mar 04, 2021 5:16 amSoft na urządzeniach nie ma tutaj znaczenia. Podobnie ikona (i) raczej nie ma wpływu. Te dodatkowe informacje są pobierane z urządzenia dopiero jak się kliknie na (i)uchnast.michal wrote: Wed Mar 03, 2021 8:09 pm Od czasu nowej biblioteki i ikony (i) aplikacja długo się wczytuje. Jest możliwość by w pierwszej kolejnosci pobierany był status a dopiero po kliknięciu i "dociaganie" pozostałych informacji.
U kolegi jest identycznie. Nikt z Was nie zaobserwowal podobnego zjawiska?
-
Kuba.DeX
Nie, oficjalna i ∞ ładują się tak samo prędko. Dłużej idzie jak połączenie na telefonie mam słabsze (5G nawet czasem tak przymuli, ale to równie dobrze może być lag na serwerze)uchnast.michal wrote: Thu Mar 04, 2021 5:33 amDzieki za odpowiedź, tylko skąd takie opóźnienia dla nowych urządzeń?klew wrote: Thu Mar 04, 2021 5:16 amSoft na urządzeniach nie ma tutaj znaczenia. Podobnie ikona (i) raczej nie ma wpływu. Te dodatkowe informacje są pobierane z urządzenia dopiero jak się kliknie na (i)uchnast.michal wrote: Wed Mar 03, 2021 8:09 pm Od czasu nowej biblioteki i ikony (i) aplikacja długo się wczytuje. Jest możliwość by w pierwszej kolejnosci pobierany był status a dopiero po kliknięciu i "dociaganie" pozostałych informacji.
U kolegi jest identycznie. Nikt z Was nie zaobserwowal podobnego zjawiska?