Ikony
-
robrog
Dzięki za odp. Ale nie mogę jej znaleźć. Domniemam że najpierw muszę zarejestrować odpowiedni moduł, aby móc wybrać funkcję bramy/szlabanu i w tej grupie znajdę ikonkę?pzygmunt wrote: Fri Jan 08, 2021 4:52 pm Ikona szlabanu jest do wyboru wśród ikon alternatywnych na cloud.supla.org
MEW-01, 16xSRW-01, 5xROW-02, 1x SBW-02, 5xSONOFF MINI, 2xLORA TAP, 1xYUNSHAN i cdn.
-
Yepestis
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 3 times
Dokładnie tak, jak zarejestrujesz moduł to będziesz miał możliwość zmiany ikony na cloud.supla.orgrobrog wrote: Fri Jan 08, 2021 5:36 pmDzięki za odp. Ale nie mogę jej znaleźć. Domniemam że najpierw muszę zarejestrować odpowiedni moduł, aby móc wybrać funkcję bramy/szlabanu i w tej grupie znajdę ikonkę?pzygmunt wrote: Fri Jan 08, 2021 4:52 pm Ikona szlabanu jest do wyboru wśród ikon alternatywnych na cloud.supla.org
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
vitia
Gdyby komuś były potrzebne - ikony żarówek i żelazka (mam gniazdko z takim "bezpiecznikiem"
)
Ikony o tyle fajne, że powinny być dobrze widoczne zarówno na jasnym, jak i na ciemnym motywie telefonu.
W tej wielkości jak na forum, podobają mi się osobiście bardziej te z cieniami. W aplikacji jednak są mniejsze i bardziej wyraźnie wyglądają te bez cieni.

Ikony o tyle fajne, że powinny być dobrze widoczne zarówno na jasnym, jak i na ciemnym motywie telefonu.
W tej wielkości jak na forum, podobają mi się osobiście bardziej te z cieniami. W aplikacji jednak są mniejsze i bardziej wyraźnie wyglądają te bez cieni.

-
sebu1
Jeśli są na forum "psotnicy" to załączam coś od siebie 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Arek.kandula
Jak pobrać takie ikonki z gdzie jej szukać
-
jaku2k
- Has thanked: 1 time
Oficjalne ikonki Supli można pobrać z Githuba:
dudu wrote: Thu Mar 29, 2018 8:15 am Dzięki.
Właśnie znalazłem.
Jak ktoś by szukał to są tu https://github.com/SUPLA/supla-android/ ... s/drawable
Pozdrawiam
Jakub
Jakub