Natywne wsparcie dla MQTT
-
Raddii
Mam problem z SBW-02 pod którego mam podłączoną furtkę i bramę. W supli mam opisane brama i furtka a w HA wyskoczyło mi coś takiego i źle pokazuje stany.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Raddii
Dodatkowo coś się stało z MEW-01, wczoraj wszystko śmigało bez problemów a teraz nie zaczytuje.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Sprawdź teraz.Raddii wrote: Thu Feb 18, 2021 9:34 am Mam problem z SBW-02 pod którego mam podłączoną furtkę i bramę. W supli mam opisane brama i furtka a w HA wyskoczyło mi coś takiego i źle pokazuje stany.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Raddii
Stany się zgadzają ale nie zaczytuje jeszcze jednej nazwy "brama".
-
dogu18
Taki pytanie co daje ha i czy warto w niego wchodzić czy lepiej zostać przy supli
Pozdrawiam
Grzegorz Labudda
Grzegorz Labudda
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Który ID ?
Z HA możesz sterować tylko bramą garażową. HA nie obsługuje "bram wjazdowych",/furtek. Możesz sobie ręcznie dodać wpis, który będzie udawał, że brama wjazdowa to brama garażowa. Supla nie zrobi tego za Ciebie.
Z HA możesz sterować tylko bramą garażową. HA nie obsługuje "bram wjazdowych",/furtek. Możesz sobie ręcznie dodać wpis, który będzie udawał, że brama wjazdowa to brama garażowa. Supla nie zrobi tego za Ciebie.
SUPLA.... Nareszcie w domu.