Nie moge wgrać GUI Generic
-
fido
1. Flash downloader tool 3.6.8 błąd podczas Erase
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
fido
Program 3.8.5 już testowałem i stoi w tym momencie. Co do innego kompa sprawdzę jutro.
Przy próbie wgrania backupu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Miałem również błędy wgrywania podczas programowania wemos'ow za pomocą esp download tool w wersji 3.6.8 , zwykle pomagał reset esp chwile przed rozpoczęciem wgrywania czasem nie jeden
. W końcu przeszukałem zakamarki mojego komputera i znalazłem wersję 3.6.5 i z nią nie ma takich problemów
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
Tomo
Fido a jaki masz programator?
Ja aktualnie walczę z sonoff - em TH16, tylko że mi całość się wgrywa a i tak sieci nie rozgłasza, dlatego stawiam na programator. Może masz podobnie.
Sprawdzałeś czy na Putty coś widzisz?
Ja aktualnie walczę z sonoff - em TH16, tylko że mi całość się wgrywa a i tak sieci nie rozgłasza, dlatego stawiam na programator. Może masz podobnie.
-
artur_n
Miałem tak z Sonoff Basic. Nie rozgłaszał sieci, użyłem Tasmotizer 1.2 oraz GUI_Generic i zadziałało od strzała.Tomo wrote: Fri Feb 26, 2021 10:11 am Fido a jaki masz programator?
Męczyłem różne programy i zadziałało dopiero na tym.
-
fido
Sprawdzę zobaczę. Jak robiłeś ten reset na chwilę przed rozpoczęciem ?shimano73 wrote: Fri Feb 26, 2021 5:55 am Miałem również błędy wgrywania podczas programowania wemos'ow za pomocą esp download tool w wersji 3.6.8 , zwykle pomagał reset esp chwile przed rozpoczęciem wgrywania czasem nie jeden. W końcu przeszukałem zakamarki mojego komputera i znalazłem wersję 3.6.5 i z nią nie ma takich problemów
Takie jak na zdjęciu i jeszcze jeden ale w domu został później pokarzę. Ja sprawdzić poprzez putty ?Tomo wrote: Fri Feb 26, 2021 10:11 am Fido a jaki masz programator?
-
Tomo
Fido tu masz opis do Puttyfido wrote: Fri Feb 26, 2021 12:42 pmSprawdzę zobaczę. Jak robiłeś ten reset na chwilę przed rozpoczęciem ?shimano73 wrote: Fri Feb 26, 2021 5:55 am Miałem również błędy wgrywania podczas programowania wemos'ow za pomocą esp download tool w wersji 3.6.8 , zwykle pomagał reset esp chwile przed rozpoczęciem wgrywania czasem nie jeden. W końcu przeszukałem zakamarki mojego komputera i znalazłem wersję 3.6.5 i z nią nie ma takich problemów
Takie jak na zdjęciu i jeszcze jeden ale w domu został później pokarzę. Ja sprawdzić poprzez putty ?Tomo wrote: Fri Feb 26, 2021 10:11 am Fido a jaki masz programator?
1614342897852.jpg1614342897841.jpg
viewtopic.php?t=2108
-
Tomo
Dzięki artur_n na pewno sprawdzęartur_n wrote: Fri Feb 26, 2021 10:54 amMiałem tak z Sonoff Basic. Nie rozgłaszał sieci, użyłem Tasmotizer 1.2 oraz GUI_Generic i zadziałało od strzała.Tomo wrote: Fri Feb 26, 2021 10:11 am Fido a jaki masz programator?
Męczyłem różne programy i zadziałało dopiero na tym.
-
fido
Niestety poprzez putty nie można się połączyć jest tylko czarny ekran.
Poprzez tasmotizer zrobiłem backup tego co teraz jest i jak porównałem z tym co wcześniej zgrałem to jest dużo różnic. Może ktoś rzuci okiem i uda się uzdrowić, chociaż nadzieja już opada. Wersja 3.8.5 także nie działa.
1. Dziś 2. Oryginał
Poprzez tasmotizer zrobiłem backup tego co teraz jest i jak porównałem z tym co wcześniej zgrałem to jest dużo różnic. Może ktoś rzuci okiem i uda się uzdrowić, chociaż nadzieja już opada. Wersja 3.8.5 także nie działa.
1. Dziś 2. Oryginał