Patryk wrote: Fri Feb 26, 2021 6:45 am
v1.3.7
Czy przy konfiguracji przycisków, zaznaczona ( zaznaczenie ) "odwrócona logika" znaczy zwieranie przycisku (gpio) do GND ?
Patryk wrote: Fri Feb 26, 2021 6:45 am
v1.3.7
Czy przy konfiguracji przycisków, zaznaczona ( zaznaczenie ) "odwrócona logika" znaczy zwieranie przycisku (gpio) do GND ?
dzikusk wrote: Thu Feb 25, 2021 8:41 pm
W 1.3.6 przekaźnik na SonOff SX2 pomimo ustawienia czasu 1 sek w cloud "trzyma" dobre 8 sekund. Ktoś też zauważył?
pewny jesteś? sprawdziłem i działa normalnie.
To samo mam na Basic SV z wersją 1.3.4 (tryb furtka)
W 1.3.6 przekaźnik na SonOff SX2 pomimo ustawienia czasu 1 sek w cloud "trzyma" dobre 8 sekund. Ktoś też zauważył?
Zawsze jest "czas razy 8"? Spróbuj z ustawieniami w Cloud na 0,5 s, 2 s, albo na schodowym daj 10 s.
krycha88 wrote: Fri Feb 26, 2021 6:20 am
Zawsze jest "czas razy 8"? Spróbuj z ustawieniami w Cloud na 0,5 s, 2 s, albo na schodowym daj 10 s.
Bez wzglęgu ile czasu ustawie w Cloud i na jakim kanale (grama/automat schodowy) to minimalny czas przekaźnika trzyma 8 sek. Jak dam więcej np 10 s to tyle trzyma ale nie mniej. Wgram 1.3.7 i dam znać.
EDIT: efekt ten sam. Nadal 8 sekund. Teraz w dodatku domyślnie włącza się kanał2 "Czujnik temperatury i wilgotności" w cloud.
I don't know if @krycha88 has established a minimum duration in his code but at the server level and compilation with arduinoIde it works perfectly with a duration of 2 seconds
Remember that you have to activate once from the App to transfer the duration established in Supla cloud to the button