GUI-Generic Builder (online)
-
Jeżeli się tak upierasz to chociaż ogranicz FS dla 1MB bo jak ktoś zrobi większą to OTA nie będzie działać
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
No dobra, namówiłeś Ograniczyłem podział pamięci do jednej pozycji dla każdej wielkości.krycha88 wrote: Sat Feb 27, 2021 12:08 pm Jeżeli się tak upierasz to chociaż ogranicz FS dla 1MB bo jak ktoś zrobi większą to OTA nie będzie działać
Zostawiłem wybór płytek, co pomoże w wielu przypadkach zdeterminować wielkość pamięci na danej płytce.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025
-
Zgodnie z informacjami od @krycha88 wprowadziłem do przełączników pewne zależności:
Wybranie Rolet, OLED lub RGBW automatycznie wybierze też Przyciski, które są niezbędne do obsługi wybranych funkcjonalności.
Wybranie Rolet, Pushover lub Linków bezpośrednich automatycznie wybierze też Przekaźniki., które są niezbędne do obsługi wybranych funkcjonalności.
Jest też działanie w drugą stronę, nie wybierzemy Przycisków jeśli wcześniej nie wybierzemy Przekaźników.
Wybranie Rolet, OLED lub RGBW automatycznie wybierze też Przyciski, które są niezbędne do obsługi wybranych funkcjonalności.
Wybranie Rolet, Pushover lub Linków bezpośrednich automatycznie wybierze też Przekaźniki., które są niezbędne do obsługi wybranych funkcjonalności.
Jest też działanie w drugą stronę, nie wybierzemy Przycisków jeśli wcześniej nie wybierzemy Przekaźników.
-
@Goral64, przemyśl czy nie warto byłoby przy każdej zmianie zwiększać wersję Buildera. Trochę świetnych zmian wprowadziłeś, a wersja cały czas 1.0.0
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
Myślę, że już nie będę udostepniać gotowych binów nowych wersji
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
Bo te wszystkie zmiany to do wersji 1.0.0Robert Błaszczak wrote: Sat Feb 27, 2021 5:07 pm @Goral64, przemyśl czy nie warto byłoby przy każdej zmianie zwiększać wersję Buildera. Trochę świetnych zmian wprowadziłeś, a wersja cały czas 1.0.0
-
Gratulacje!. Także uznanie dla twórców GUI-Generic. Tyle się dzieje że nie nadążam czytać .
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
W tej chwili jest błąd przy kompilowaniu firmware z OLEDem. OLED wymaga zależności Przyciski, gdyż sterowany jest przyciskiem. Jednak w wyniki moim zdaniem błędu, Przyciski wymagają obecności Przekaźników. Tak wiec jeśli chcecie mieć firmware z OLEDem, to czy chcecie czy nie, musicie włączyć jeszcze Przekaźniki, żeby dostać firmware.
Mam nadzieję, że @krycha88 się temu przyjrzy.
Mam nadzieję, że @krycha88 się temu przyjrzy.
-
No i przyjrzał się no i naprawił
Można już spokojnie kompilować OLED-a bez przekaźników.
-
No i mamy wybór języków
Jeszcze przydałby się SSL (Let's Encrypt).
Jeszcze przydałby się SSL (Let's Encrypt).
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak