@pzygmunt
Widzę, że o 14:48 moja MEW-ka ( tylko MEW-ka ) się "zatrzymała".
svr20
Możesz zerknąć.
Edit:
Jest online.
Wszystkie pozostałe wskazania, również się "zatrzymały".
Edit 2:
Coś chyba odkryłem !!!
Na pierwszej stronie ( głównej ) pomiar się zmienia ( rośnie ), a na stronie z pozostałymi danymi i wykresami pomiary "stoją" ( załączyłem grzałkę 2000W ).
Podejrzewam, że jak bym nacisnął ikonę "i" to by wszystko wróciło do normy, ale nic nie będę robił.
I nie jest to raczej wina apki, gdyż jest identycznie na oficjalnej jak i na @lesny8.
Edit3:
Wykres "idzie", ale "pusty".
ZAMEL MEW-01
-
Patryk
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Patryk
e-mail wysłałem na priv.
Id nie podam gdyż NIE chcę wchodzić na ikonę "i" gdyż prawdopodobnie wszystko znów wróci do normy.
Tak jak ostatnio.
Id nie podam gdyż NIE chcę wchodzić na ikonę "i" gdyż prawdopodobnie wszystko znów wróci do normy.
Tak jak ostatnio.
-
Patryk
Widzę, że wszystko wróciło do normy.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Bardzo ciekawy bug. Szukam go już od dłuższego czasu... jest coraz bliżej ale nadal niezłapany :/
Bardzo rzadko występuje. Teraz mam mam dwa typy. MEW wysyła dane jak ChannelValue i ChannelExtendedValue. Albo coś przycina timer odpowiedzialny za wysyłanie danych jako ChannelExtendedValue przy czym reszta działa (zliczanie, komunikacja itd.), albo po stronie serwer coś zawiesza przetwarzanie danych typu ChannelExtendedValue dla tego kanału i wysłanie czegokolwiek w kierunku urządzenia odwiesza wysyłkę... Potrzebuję więcej logów.
Bardzo rzadko występuje. Teraz mam mam dwa typy. MEW wysyła dane jak ChannelValue i ChannelExtendedValue. Albo coś przycina timer odpowiedzialny za wysyłanie danych jako ChannelExtendedValue przy czym reszta działa (zliczanie, komunikacja itd.), albo po stronie serwer coś zawiesza przetwarzanie danych typu ChannelExtendedValue dla tego kanału i wysłanie czegokolwiek w kierunku urządzenia odwiesza wysyłkę... Potrzebuję więcej logów.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
@Artur
Szkoda, była jakaś szansa na ustalenie problemu...
-
Patryk
Obserwuj może tą moją MEW-ke.
Ostatnio to miałem 5 dni temu.
Ostatnio to miałem 5 dni temu.
-
Patryk
Również w apce 2.3.67 jest coś nie tak z wykresami.
Brak "słupka" wyrównującego po przerwie, oraz o godzinie 20:28 i 20:58
Zdjęcie nr 1.
Natomiast w apce 2.3.66 jest ok.
Zdjęcie nr 2.
Brak "słupka" wyrównującego po przerwie, oraz o godzinie 20:28 i 20:58
Zdjęcie nr 1.
Natomiast w apce 2.3.66 jest ok.
Zdjęcie nr 2.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.