Nie mogę otworzyć aplikacji 🤔
-
dydyrydy
Od kilku lat pierwszy raz pojawił się problem z aplikacją. Od wczoraj tylko na żółto. Dzisiaj była aktualizacja, myślałem, że to to, ale nie. Patrzę u żony i tam działa. Wyczyściłem wszystkie dane aplikacji, wprowadziłem od nowa i nic to nie dało. Jakiś błąd apki?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
1. Odznacz zaawansowane
2. Usuń adres email
3. Wpisz ponownie adres email (uważaj aby nie wpisać gdzieś spacji)
4. Zaznacz zaawansowane
5. Wpiszą adres serwera svr22.supla.org
6. Odznacz zaawansowane
7. Naciśnij „OK”.
Jeśli będziesz miał cały czas łączenie to znaczy, że w jakiś sposób odciąłeś aplikację od sieci.
Jeśli się połączy to, znaczy że nie masz z jakiegoś powodu dostępu do autodiscover.supla.org lub masz jakieś problem z DNS-em.
2. Usuń adres email
3. Wpisz ponownie adres email (uważaj aby nie wpisać gdzieś spacji)
4. Zaznacz zaawansowane
5. Wpiszą adres serwera svr22.supla.org
6. Odznacz zaawansowane
7. Naciśnij „OK”.
Jeśli będziesz miał cały czas łączenie to znaczy, że w jakiś sposób odciąłeś aplikację od sieci.
Jeśli się połączy to, znaczy że nie masz z jakiegoś powodu dostępu do autodiscover.supla.org lub masz jakieś problem z DNS-em.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
dydyrydy
No nie idzie dalej. Nic nawet nie bawiłem się ustawieniami, nie dodawałem żadnych urządzeń, nie logowałem się do konta itp.
A u żony śmiga cały czas
A u żony śmiga cały czas
-
dydyrydy
No właśnie nie idzie ani Gsm, ani Wifi. Może odinstaluję całkiem apkę i od nowa zainstaluję?
Ok po odinstalowaniu i zainstalowaniu zadziałało.
Ok po odinstalowaniu i zainstalowaniu zadziałało.