Proszę bardzo:
https://github.com/zchmielak/ESP8266/bl ... M_v2.0.rar
Przerabiałem już ten soft, mógłby być, tylko nie ma opcji " sterowanie oświetleniem"
Coś nie dokonca chyba go przetestowałeś. Można sterować wył dzwonkowy oświetlenie w tym sofciepeterson13 wrote: Sun Apr 23, 2017 12:23 pm Przerabiałem już ten soft, mógłby być, tylko nie ma opcji " sterowanie oświetleniem"
Można wykorzystać sterowanie bramką, bramą...etc ale ikony będą przypisane do wybranej opcji.
Chyba,ze jest ktoś w stanie dołożyć do tego softu sterowanie oswietleniem z ikoną np żarówki.
Bardzo proszę o pomoc
pozdrawiam
peterson13
Włącznik oświetlenia jest ale dla funkcji switch, dla funkcji przycisku button ( wył dzwonkowy ) jest do wyboru tylko:Espablo wrote: Sun Apr 23, 2017 2:59 pmCoś nie dokonca chyba go przetestowałeś. Można sterować wył dzwonkowy oświetlenie w tym sofciepeterson13 wrote: Sun Apr 23, 2017 12:23 pm Przerabiałem już ten soft, mógłby być, tylko nie ma opcji " sterowanie oświetleniem"
Można wykorzystać sterowanie bramką, bramą...etc ale ikony będą przypisane do wybranej opcji.
Chyba,ze jest ktoś w stanie dołożyć do tego softu sterowanie oswietleniem z ikoną np żarówki.
Bardzo proszę o pomoc
pozdrawiam
peterson13