Musiałem coś zrobić na serwerze. Już działa.
GUI-Generic Builder (online)
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
-
Kamil Ból
-
Tomasz21
Dla potomnych(jakby ktoś był takim samym masochistą jak ja;)):
Szablon dla Gosund SP111 to te same ustawienia dla wtyczki Gosund EP2.
Po wgraniu najnowszego FW z Builder'a nie mogę przestawić AKCJI przycisku na PRZEŁĄCZ. Zapamiętuje tylko stan WYŁĄCZ. :/ Przez co nie mogę wejść również w tryb konfiguracji.
Po wgraniu najnowszego FW z Builder'a nie mogę przestawić AKCJI przycisku na PRZEŁĄCZ. Zapamiętuje tylko stan WYŁĄCZ. :/ Przez co nie mogę wejść również w tryb konfiguracji.
-
niss1
U mnie to samo zapamietuje tylko wyłącz.Tomasz21 wrote: Tue Mar 16, 2021 9:07 pm Dla potomnych(jakby ktoś był takim samym masochistą jak ja;)):
-
Tomasz21
@Goral64
Po pierwsze to ekstra pomysł i wykonanie tego Buildera online.
i teraz
Uwaga koncert życzeń.
Czy istniała by możliwość dodania do ściągnięcia/wygenerowania pliku w twoim generatorze do dwu etapowego wgrywania fw poprzez OTA. Tego do pierwszego flaszowania 200kB. Próbowałem generować tylko z opcją "Aktualizacja WWW", ale i tak wychodzi bin ok 460kB.
Po pierwsze to ekstra pomysł i wykonanie tego Buildera online.
i teraz
Uwaga koncert życzeń.
Czy istniała by możliwość dodania do ściągnięcia/wygenerowania pliku w twoim generatorze do dwu etapowego wgrywania fw poprzez OTA. Tego do pierwszego flaszowania 200kB. Próbowałem generować tylko z opcją "Aktualizacja WWW", ale i tak wychodzi bin ok 460kB.
-
Patryk
Tu jest:Tomasz21 wrote: Thu Mar 18, 2021 1:43 pm
Czy istniała by możliwość dodania do ściągnięcia/wygenerowania pliku w twoim generatorze do dwu etapowego wgrywania fw poprzez OTA.
viewtopic.php?f=88&t=8167