A potem to mi się nawet spodobało...

Jeszcze nie, ale mogę pomyślećbicker wrote: Mon Apr 24, 2017 4:19 am nie myślałeś, żeby zrobić nakleję na Sonoffa zakrywającą całość ???
Close. Termostat tam był dopóki nie zacząłem sterować piecem z supli. Teraz termostat wyleciał a przewód który wystawał po nim ze ściany zakończyłem termometrem ds, bo miejsce do pomiaru idealne (wys. ~1.5m, centrum salonu). Tyle że nie wyglądało to estetycznie a nie mogłem znaleźć żadnej sensownej obudowy która wyglądałaby zgrabnie i nie zaburzałaby zanadto temperatury (np. puszka podtynkowa odpada). Okazało się że dekiel z salusa po przykręceniu do ściany jest wprost idealny...michael wrote: Mon Apr 24, 2017 5:34 am Na pierwszym zdjęciu jest widoczny bezprzewodowy sterownik SALUS do pieca gazowego? Jest na nim Supla?![]()
viewtopic.php?f=9&t=2046michael wrote: Mon Apr 24, 2017 6:37 am Też chciałbym docelowo Suplą sterować piecem, ale nie wiem jeszcze jak bez scen to ugryźć![]()
Photoshop. Nie do końca wektorowo, jestem tylko programistąmichael wrote: Mon Apr 24, 2017 6:37 am a co do naklejki to wrzuciłbyś ją w formie wektorowej w PDF lub Corel max wersja 14?
Pokaż środekmichael wrote: Mon Jun 19, 2017 5:33 am Tutaj moja przeróbka
Btw. upchałem w obudowie zasilacza do PC - Raspberry, płytę z przekaźnikami do obsługi bramy, furtki i drzwi oraz płytkę uniwersalną z tranzystorami![]()