Regulacja jasności wyświetlacza oled 0,96" w GUI Generic Builder
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
dobo wrote: Fri Apr 16, 2021 9:07 pm jak dla mnie to w Sterowanie zamiast NORMALNE i pozostałych opcji mogło by być podawanie czasu podobnie jak w Podświetlenie wtedy każdy by sam sobie dostosował do swoich preferencji
Rozumiem, że 0s to ręczne a 1s-9s to czas trwania pojedynczego ekranu?
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Pomyślałem o przerobieniu KEY_OLED_ANIMATION, ale wtedy ustawienie sterowania ręcznego nie będzie oczywiste. więc sam zadecyduj, czy przerabiać czy dodać nowy klucz do przechowywania 
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
dobo
To akurat wiem miałem dwa tematy do dodania do których wcześniej nie udało mi się przekonaćGoral64 wrote: Sat Apr 17, 2021 5:12 pm Wszystko zależy od wyspecyfikowanych wymagań i przekonania krycha88, że są niezbędne![]()
Jeden temat właśnie "powoli" przechodzi natomiast kolejny wisi w issue (ThingPulse)
A mam już kolejny temat działający na arduino nano, który można by było dodać tylko @krycha88 mnie "ochrzani" że pamięci już nie ma
w zupełności wystarczające
PS
Jak byś mi czytał w myślachGoral64 wrote: Sat Apr 17, 2021 5:15 pm Rozumiem, że 0s to ręczne a 1s-9s to czas trwania pojedynczego ekranu?
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Dobra, zmiana wyboru trybu wyświetlania ekranów na czas wyświetlania ekranów czeka na akceptację krycha88.
Jeśli czas ekranu ustawiony jest na 0s to jest tryb manualny. Przycisk przełącza pomiędzy ekranami. Ustawienie od 1s do 9s wyświetla przez tyle czasu pojedynczy ekran (o ile pozwoli mu czas podświetlenia). Przełączanie ekranu następuje także po upływie czasu wyświetlania, chyba że jasność jest ustawiona na 0, wtedy przełączanie jest wyłączone.
Jeśli czas ekranu ustawiony jest na 0s to jest tryb manualny. Przycisk przełącza pomiędzy ekranami. Ustawienie od 1s do 9s wyświetla przez tyle czasu pojedynczy ekran (o ile pozwoli mu czas podświetlenia). Przełączanie ekranu następuje także po upływie czasu wyświetlania, chyba że jasność jest ustawiona na 0, wtedy przełączanie jest wyłączone.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026