v2.3.70 prośba o testy
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
W tym obszarze nie wprowadzaliśmy żadnych zmian. Możesz obserwować dłuższe pierwsze łączenie po zmianie ustawień, (adres email/adres serwera) w przypadku gdy serwer nie wspiera najnowszej wersji protokołu. Wtedy pierwsze połączenie dłużej trwa, a kolejne już będą szybkie. Tak zachowywała się aplikacja również w poprzednich wersjach.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
andrew01
Poniższe niestety nadal aktualne:
viewtopic.php?f=21&t=6037
marudzę o tym od ponad roku ale zero odzewu
marudzę o tym od ponad roku ale zero odzewu
To nie dotyczy tematuandrew01 wrote: Wed Apr 21, 2021 6:43 pm Poniższe niestety nadal aktualne:
marudzę o tym od ponad roku ale zero odzewu![]()
P.S. Debugowalem to kiedyś, ale nie pamiętam na czym stanęło
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
andrew01
Problem jest w tym, że graficznie kanał wchodzi pod belkę lokalizacji, ale dotykowo (przesuwanie, klikanie itp.) jest nad belką lokalizacji, czyli gdy kanał np. termometru/ciśnienia jest pod belką lokalizacji, to przesuwając palcem po belce wchodzimy do wykresów danego kanału.
-
andrew01
Jest upierdliwe
mam zazwyczaj lokalizacje pozwijane i przechodzę pomiędzy lokalizacjami przez zwinięcie bieżącej, i rozwinięcie tej do której chcę zajrzeć. No i aby zwinąć to muszę najpierw ją przewinąć do góry i dopiero wtedy działa "zwijanie".
mam zazwyczaj lokalizacje pozwijane i przechodzę pomiędzy lokalizacjami przez zwinięcie bieżącej, i rozwinięcie tej do której chcę zajrzeć. No i aby zwinąć to muszę najpierw ją przewinąć do góry i dopiero wtedy działa "zwijanie".