Chciałbym uruchomić rolety w Supli na module ESP8266 NodeMCU v3.
W związku z tym na stronie GUI Generic ustawiam moduł
ESP 8266 Generic,
1MB flash,
częstotliwość 160MHz: TAK,
Konfiguracja: TAK,
Aktualizowanie przez WWW: TAK,
Dostępne GUI w czasie pracy: TAK,
Przekaźniki, Przyciski, Rolety: TAK.
Wszystkie pozostałe opcja na NIE.
Wygenerowany plik wgrywam za pomocą ESP download tool pod adresem 0x00000 z takimi ustawieniami:

Po wgraniu, ESP tworzy AP o nazwie ESP-5E94CF z którym się łączę. Adres rozgłoszeniowy tego AP to 192.168.4.1. Niestety nie ładuje się strona pod tym adresem w przeglądarce. "Przekroczono limit czasu".
Proszę o pomoc, co w powyższym robię źle? Jak mogę połączyć się z 192.168.4.1?
Mając z tym problem, próbowałem również z plikami ze strony supla.org/download, dokładniej rzecz biorąc z ESP8266 moduł sterowania roletami.
Wgrywam plik z końcówką flash.bin pod adresem 0x00000 i plik irom0text.bin pod adresem 0x00000, zgodnie z readme. Po wgraniu powstaje AP o nazwie ESP Supla. Mogę się z nim połączyć. Pod 192.168.4.1 ładuje się ta strona:

Locaton ID to w moim przypadku będzie 948, czy 123? Hasło takie jak poniżej zagwiazdkowane?

Cały czas mruga się jedna dioda, po wprowadzeniu danych mrugają dwie równocześnie, co sekundę. ESP łączy się z routerem. Gdy na telefonie wchodzę w opcję "Dodaj nowe urządzenie", po chwili wprowadzam dane do routera, potem nie znajduje żadnych urządzeń do dodania. Telefon i ESP oczywiście połączone z tym samym routerem.
Wciśnięcie przycisku CFG(z readme) skutkuje resetem wprowadzonych danych, ESP ponownie jest AP proszącym o dane do routera i Supli.
Proszę o pomoc, w jaki sposób dodać to ESP do mojej supli. Wolałbym pierwszą opcję, żeby móc dodać też fizyczne przyciski do sterowania roletami.