Licznik impulsów z datą i godziną.
-
[email protected]
Czy jest oprogramowanie supla które będzie zliczało impulsy i zapisywało to na serwer z dodaną godziną i datą. Z urządzenia wemos d1 lub jakiś esp8266?
-
[email protected]
Potrzebuje użyć tego do skrzynki na listy lub i też do dzwonka bramkowego aby zapisywało godzinę i datę naruszenia poszczególnych miejsc. Mam tak zrobione w Ewelink poprzez czujnik okienny zamiast kontaktronu dałem mikrostyk. Mam naruszenie z godzina minuta i sekunda oraz powiadomieniu pushup. Licznik impulsów liw1 chyba nie zda egzaminu
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Przerost formy nad treścią. Ja taki "rejestr" mam w historii HA.[email protected] wrote: Tue Jun 22, 2021 1:34 pm Potrzebuje użyć tego do skrzynki na listy lub i też do dzwonka bramkowego aby zapisywało godzinę i datę naruszenia poszczególnych miejsc. Mam tak zrobione w Ewelink poprzez czujnik okienny zamiast kontaktronu dałem mikrostyk. Mam naruszenie z godzina minuta i sekunda oraz powiadomieniu pushup. Licznik impulsów liw1 chyba nie zda egzaminu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
Zibi
Przecież możesz użyć pushover dodatkowo masz powiadomienie na tel o otwarciu bramy czy jak masz list w skrzynce i w aplikacji push masz datę i dokładną godz.[email protected] wrote: Tue Jun 22, 2021 1:34 pm Potrzebuje użyć tego do skrzynki na listy lub i też do dzwonka bramkowego aby zapisywało godzinę i datę naruszenia poszczególnych miejsc. Mam tak zrobione w Ewelink poprzez czujnik okienny zamiast kontaktronu dałem mikrostyk. Mam naruszenie z godzina minuta i sekunda oraz powiadomieniu pushup. Licznik impulsów liw1 chyba nie zda egzaminu