Soft inCan
-
mlynekg
Witam
Czy da się wgrać ten program do płytki NodeMcu z pamięcią 4Mb?
Pozdrawiam sedecznie
Czy da się wgrać ten program do płytki NodeMcu z pamięcią 4Mb?
Pozdrawiam sedecznie
-
mlynekg
A na jaką wartość zaadresować pliki?
Przepraszam ale dopiero zaczynam zabawę z ESP
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Espablo
Wszystkie ustawienia są w paczce, przeczytaj Readme.txtmlynekg wrote: Fri Jun 02, 2017 7:49 am A na jaką wartość zaadresować pliki?
Pozdrawiam
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
mlynekg
Działa dziękuję.
A czy można powiększyć ilość obsługiwanych rolet bo mam trochę wolnych portów w moim node esp a chciałem zrobić centralkę do rolet.
Pozdrawiam
A czy można powiększyć ilość obsługiwanych rolet bo mam trochę wolnych portów w moim node esp a chciałem zrobić centralkę do rolet.
Pozdrawiam
-
chrobi32
Witam
Jestem nowym użytkownikiem supli mam wgrany soft na sonofy th10 i za pomoca zasilacza i przekaznika z opóźnieniem zamykam i otwieram bramę monitorujsc jednocześnie temp zewnętrzna. Moje pytanie czy na ta płytkę moge wrać coś co jest dedykowane do sterowania bramą w trybie przycisku button a nie włącznik i czy po wygraniu takiego oprogramowania w funkcjach pozostanie pomiar temperatury. Dziękuję za pomoc
Jestem nowym użytkownikiem supli mam wgrany soft na sonofy th10 i za pomoca zasilacza i przekaznika z opóźnieniem zamykam i otwieram bramę monitorujsc jednocześnie temp zewnętrzna. Moje pytanie czy na ta płytkę moge wrać coś co jest dedykowane do sterowania bramą w trybie przycisku button a nie włącznik i czy po wygraniu takiego oprogramowania w funkcjach pozostanie pomiar temperatury. Dziękuję za pomoc
-
slawek
Piszesz w złym temacie... a to wprowadza bałagan.
Na priv nie testowany!!! soft.
Pamiętaj o napięciu na wyjściu !!! To nie są urządzenia do bezpośredniego sterowania bramą!!!
Na priv nie testowany!!! soft.
Pamiętaj o napięciu na wyjściu !!! To nie są urządzenia do bezpośredniego sterowania bramą!!!
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
-
kambuj1
Witam
Wgrałem ten soft do nodemcu v3 i chciałbym sterować roletą tylko mam problem a zarazem pytanie czy da się ten soft przerobić żeby sterował przekaźnikami stanem niskim bo takie mam? Drugi problem to taki że jak z apki załączę otwieranie rolety a przyciskiem na ścianie zamykanie rolety to obydwa przekaźniki dają prąd na roletę, czy jest to do ogarnięcia programowo czy trzeba na przekaźnikach kombinować?
Pozdrawiam
Wgrałem ten soft do nodemcu v3 i chciałbym sterować roletą tylko mam problem a zarazem pytanie czy da się ten soft przerobić żeby sterował przekaźnikami stanem niskim bo takie mam? Drugi problem to taki że jak z apki załączę otwieranie rolety a przyciskiem na ścianie zamykanie rolety to obydwa przekaźniki dają prąd na roletę, czy jest to do ogarnięcia programowo czy trzeba na przekaźnikach kombinować?
Pozdrawiam
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Wgraj oryginalny soft. Nie ma tego problemu.kambuj1 wrote: Wed Mar 21, 2018 8:31 am Witam
Pozdrawiam
https://github.com/SUPLA/ESP8266/tree/m ... e-firmware
SUPLA.... Nareszcie w domu.