ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mROW-02 :)
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Przeważnie korzystamy z gotowej instalacji a tylko wpinamy moduł do puszki. A skoro mam już L na łączniku to nie chciało by mi się przełączać go na N, a gdyby trzeba było usunąć moduł, znowu przełączać go na L.andrew01 wrote: Thu Jul 08, 2021 8:19 am Jaki jest tego powód? Szczerze mówiąc to jeśli miałbym wybierać, to wolałbym na wyłącznik/przycisk puścić N zamiast L.
Dlatego jako opcja fajna rzecz, ale jednak wolę tradycyjne sterowanie L.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
tomektomek8
Jeżeli jeszcze można chętnie zgłaszam się do testów;)
-
Vallhalen
I ja też i ja też! Jest jeszcze kilka miejsc gdzie nie mam nic mądrego w puszce! 
Zawsze pozytywny 
Trochę Shelly + Supla + Zamel + Tradfri z Ikea z żarówkami + google home.
Trochę Shelly + Supla + Zamel + Tradfri z Ikea z żarówkami + google home.
-
jaku2k
- Has thanked: 1 time
Witam,
wydaje mi się, że wersja zaprezentowana przez @Robert Błaszczak jest bardziej czytelna.
Pozwoliłem sobie edytować wersję Roberta na taką z umieszczonymi sugestiami odnośnie informacji Wi-Fi 2,4 GHz.
Napis "Wi-Fi 2,4 GHz" umieściłbym w kolumnie z innymi informacjami (zamiast już obecnego na plecach modułu "CE") i trochę od nich oddalił - moim zdaniem tak jest bardziej czytelnie. Poza tym wyrównałem kolumnę z informacjami do umieszczonej pod nimi kreski i zmniejszyłem logo Zamela do pierwotnych rozmiarów (domyślam się, że trzeba zachować margines od krawędzi obudowy). Ostatnią zmianą jest powiększenie i wyrównanie do krawędzi przycisku znaczka przekreślonego kosza na śmieci.
W załączniku przesyłam zdjęcie.
wydaje mi się, że wersja zaprezentowana przez @Robert Błaszczak jest bardziej czytelna.
Pozwoliłem sobie edytować wersję Roberta na taką z umieszczonymi sugestiami odnośnie informacji Wi-Fi 2,4 GHz.
Napis "Wi-Fi 2,4 GHz" umieściłbym w kolumnie z innymi informacjami (zamiast już obecnego na plecach modułu "CE") i trochę od nich oddalił - moim zdaniem tak jest bardziej czytelnie. Poza tym wyrównałem kolumnę z informacjami do umieszczonej pod nimi kreski i zmniejszyłem logo Zamela do pierwotnych rozmiarów (domyślam się, że trzeba zachować margines od krawędzi obudowy). Ostatnią zmianą jest powiększenie i wyrównanie do krawędzi przycisku znaczka przekreślonego kosza na śmieci.
W załączniku przesyłam zdjęcie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by jaku2k on Thu Jul 08, 2021 10:27 am, edited 4 times in total.
Pozdrawiam
Jakub
Jakub
-
[email protected]
Chętnie przetestuję nowy mROW-02.
Test planuję wykonać na gnieździe do którego jest podłączony komputer syna.
Test będzie miał dodatkowo cel wychowawczy. Chciałbym prezentować wyniki zużycia i skorelować je z długością użytkowania komputera.
Na wakację jak znalazł.
Uprzejmie proszę o udział w testach, chętnie podzielę się wynikami i spostrzeżeniami.
Może powstaną pomysły co do nowych ciekawych zastosowań.
Paweł
Test planuję wykonać na gnieździe do którego jest podłączony komputer syna.
Test będzie miał dodatkowo cel wychowawczy. Chciałbym prezentować wyniki zużycia i skorelować je z długością użytkowania komputera.
Na wakację jak znalazł.
Uprzejmie proszę o udział w testach, chętnie podzielę się wynikami i spostrzeżeniami.
Może powstaną pomysły co do nowych ciekawych zastosowań.
Paweł
Last edited by [email protected] on Thu Jul 08, 2021 12:29 pm, edited 1 time in total.
-
kwikus
Również chętnie przetestuję tę nowość 
4x Sonoff basic, 2x smart DGM, 1x Sonoff Touch, 1x LIW-01, 2x PNW- 01, ESP 8266 sterowanie bramą wjazdową