Uszkodzenie licznika mew -01 lite

TomaszKowalski

No tak oczywiście lecz co jest problemem skoro łączę się z dwoma routerami nie mogę przepisać go do sieci robię HotSpot z trzech telefonów i też nie mogę go przepisać do sieci
Ale już problem został rozwiązany przez pana Mirosława oczywiście bardzo bardzo dziękuję właśnie dzięki takim ludziom na Forum po zakupie polskiego urządzenia nie zostajemy w dupie z problemami
TomaszKowalski

Panie Mirosławie paczka poszła czekam na dalsze informacje w środku jest kartka z adresem i numerem telefonu i małym dopiskiem zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam serdecznie
Enriquez

Trochę za szybko cieszyłem sie tym, że mój MEW zadziałał po resecie routera. Niestety obecnie znowu się rozłączył. Spróbuję mu na szybko zrobić upgrade firmware, zobaczymy czy ożyje...
TomaszKowalski

Ja też próbowałem na wszystkie sposoby z Rooterem resztę ty nie Rese ty tworzyłem HotSpot z telefonu niestety nic nie dało rady licznik już został wysłany do pana Mirka zobaczymy co dalej
TomaszKowalski

@mirosław f.
Witam wiadomo co z moim licznikiem bo widzę ze paczka już dotarła ??
Mirosław F.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times

Paczka zapewne jutro trafi do mnie, więc będę miał więcej danych.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
TomaszKowalski

Ok w takim razie teraz ja czekam na informacje co dalej
TomaszKowalski

Witam serdecznie temat rozwiązany oczywiście Pan Mirosław pomógł bardzo szybko a ja już opowiadam niewiem diabeł przykrył ogonem źle wpisywałem adres serwera niewiem jak do tego doszło ale czasami tak bywa oczywiście teraz już wiem jak to dobrze zrobić trzeba wpisywać wszystkie dane nie tylko numerki 🤪🤪 może będzie to przestrogą dla innych użytkowników ze trzeba być bardzo uważnym ja jestem początkującym dopiero zaczynam przygodę tak że proszę o wybaczenie i wyrozumiałość.
Teraz czekam na licznik i działamy oczywiście dam znać.
DZIĘKUJE PANIE MIROSŁAWIE
I CAŁEJ GRUPIE.
POZDRAWIAM.
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

A my dziękujemy, że miałeś odwagę przyznać się do swojego błędu publicznie. To ostatnio rzadkość i miło z Twojej strony.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
TomaszKowalski

Zawsze biorę swoje błędy na klatę bo całe życie się uczę😀😀😀
Dziękuje za dobre słowo😀😀😀
Pozdrawiam serdecznie.

Return to “ZAMEL MEW-01”