GUI generic problem

Goral64
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

rafistad wrote: Mon Aug 28, 2023 8:00 am mowa o sonnof basic r2 i całej reszcie, przed tym zabiegiem zmiany wersji wszystko było ok
Ale coś więcej? Jakiś zrzut ekranu? Komunikat błędu? Cokolwiek?
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026 :D

Image
rafistad

witam,
bardzo dziękuję, owszem robię zakupy na allegro, chyba nie jest niczym złym że dla własnych potrzeb mogę skorzystać z uprzejmości społeczności, bardzo szanuję wkład wasz, i ciężką prace ;) .
Wracając do tematu dostaję komunikat że że muszę wprowadzić moduł w stan config, wcześniej nie było problemu może coś ktoś

ps Pamiętam o kawie ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Goral64
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

jaki to moduł i podaj guid firmare
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026 :D

Image
rafistad

Witam, bardzo dziękuję za poświęcony czas, bardzo mi Pan pomógł, kawa postawiona ;)
rafistad

witam,
jeszcze dopytam o jeden temat czy windows 11 ma problem z wyborem portu, wyskakuje mi taki komunikat jak na zdjęciu, natomiast na 10 nie ma problemu, o co może chodzić ? z góry dziękuję
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
rafistad

witam was,
podepnę się do swojego starego tematu, możecie mi pomóc jak sprawnie wgrać binarkę z GG, dostaję komunikat ze strony, może to banalne ale pomożecie?
pozdrawiam
ps
nadmienię że mam problem tylko na win 11, natomiast na win 10 nie występuje
lukasz06
Has thanked: 45 times
Been thanked: 21 times

Może porostu nie masz sterowników
rafistad

No właśnie wszystko jest dobrze, mam ch341 zainstalowane i wykrywa mi port 3eci tylko w momencie próby instalacji z GG dostaję taki komunikat
rafistad

ale port jest wykrywany wygląda to tak, jak na zdjęciu po wpięciu Wemos di mini do usb, proszę zobaczyć na zrzucie ekranu. dzieje sie to tylko na Windows 11 i myślałem że dzieje się to tylko na moim stacjonarnym komputerze, ale również jest problem na moim laptopie z Windows 11. Zastanawiające jest to że Windows 10 nie ma tych problemów i wszystko pracuje dobrze, może jest Ktoś kto pomoże?
rafistad

Zdjęcie portu w menedżerze urządzeń jest wykrywane proszę spojrzeć na zrzut

Return to “GUI Generic”