Yunshan + kontaktron - brak możliwości dodania czujnika otwarcia.
-
Enginer500R
Hej. Jestem nowy, mozesz mi powiedzieć jak ogarnąłeś problem z dwoma przekaźnikami ? Metodą prób i błędów ogarnąłem krańcówki, ale dalej pokazują mi się dwa przekaźniki , przez GG nie mogę odznaczyć, a jak w konfingu po wifi z płytki usunę jeden to płytka tak jakby się zawieszała dioda miga w określonej częstotliwości ( połowę wolniej niż tryb generowania swojego wifi ) i nie mogę nic z nią zrobić, jedynie co to wrzucić nowy soft. Dopiero zaczynam swoją przygodę z supla.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Masz coś nie tak bo w konfiguracji wystarczy zmienić ilość przekaźników na 1 i wszystko działa aż miło. Może wgraj od nowa i zmień to na samym początku przed dodaniem do clouda. Ewentualnie miga bo w cloud jest konflikt kanału i trzeba usunąć i dodać w cloud jeszcze raz.Enginer500R wrote: Fri Mar 07, 2025 6:43 pm Hej. Jestem nowy, mozesz mi powiedzieć jak ogarnąłeś problem z dwoma przekaźnikami ? Metodą prób i błędów ogarnąłem krańcówki, ale dalej pokazują mi się dwa przekaźniki , przez GG nie mogę odznaczyć, a jak w konfingu po wifi z płytki usunę jeden to płytka tak jakby się zawieszała dioda miga w określonej częstotliwości ( połowę wolniej niż tryb generowania swojego wifi ) i nie mogę nic z nią zrobić, jedynie co to wrzucić nowy soft. Dopiero zaczynam swoją przygodę z supla.
https://pietras-81.aqi.eco/