[A] Wersja 25.04.02 AA
-
kris.gie
- Has thanked: 1 time
Według mnie do każdego skrótu możesz dodać indywidualny podpis, inny do otwierania rolet, inny do zamykania. Co do bramy to chyba sterownik działa na zasadzie sbs (krok po kroku), czyli wystarczy jeden skrót.
-
flowerek
nie ma opcji edycji nazwy. Wybiera się kanał i następnie akcję (otworz/zamknij lub otwórz lub zamknij). nigdzie nie znalazłem możliwości nadania nazwykris.gie wrote: Sat Apr 19, 2025 4:05 pm Według mnie do każdego skrótu możesz dodać indywidualny podpis, inny do otwierania rolet, inny do zamykania. Co do bramy to chyba sterownik działa na zasadzie sbs (krok po kroku), czyli wystarczy jeden skrót.
chyba że zrobię scenę osobną na otwarcie i osobną na zamknięcie - i odwołam sie do sceny a a nie do kanału - sprawdzę to
sterownik działa na zasadzie SBS ale mam kontaktron i w APP mam widoczny stan. Więc dojeżdżając do domu byłoby dobrze najpierw zobaczyć czy brama przypadkiem nie jest już otwarta,...bo wywołując w ciemno sobie ją zamknę.
W Asystencie Google gdy powiem zeby otworzył bramę a ona jest otwarta - nic się nie dzieje (i tak powinno być)
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)
-
flowerek
No faktycznie. Dzięki.
Chyba mialem jakieś zaćmienie
Chyba mialem jakieś zaćmienie
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Jeśli chodzi o ikonki przekaźnika, to nie masz przypadkiem własnych ikonek dodanych?flowerek wrote: Sat Apr 19, 2025 8:14 am
Pierwsze testy.
Nazwa i ikona skrotu taka sama dla zamknij i dla otworz...nie wiadomo ktory co robi
Ikonka przekaźnika czarna na czarnym tle mało widoczna
Co mie zmienia stanu rzeczy że to WIELKIE wydarzenie w historii Supli jak dla mnie
Bravo !
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Zobacz z 25.04.02 (287) jest już dostępna w playlesny8 wrote: Fri Apr 18, 2025 2:16 pm Brawkano i teraz mam mocny argument żeby zmienić samochód
Ale żeby nie było tak kolorowo, to u mnie się apka zamyka po kliknięciu w menu->Android Auto.
Poszło zgłoszenie, to może dojrzysz co tam się dzieje.
Zaktualizowałem apke przez sklep Play i po otwarciu zacząłem dodawać akcję. Po utworzeniu apka się zamknęła, no i tak się teraz zamyka za każdym razem jak wybieram menu->Android Auto
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party