Gosund sp111
-
veeroos
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
Do takich rozwiązań najlepiej coś lepszego co będzie gwarantowało prace przy dużych obciążeniach, na przykład SGW 01, wiem że ciężko dostać, ale święty spokój najcenniejszy. Sam kiedyś bawiłem się w przeróbki, ale jak to mówią jak się chce oszczędzić to często się płaci dwa razy, lepiej od razu kupić coś sprawdzonego, a nie kupować towar przerobiony, na który nie masz gwarancji, nikt Ci nawet nie wystawi na taki towar deklaracji zgodności, więc używasz na własną odpowiedzialność i ryzyko. Dlatego ja osobiście jeśli coś jest na wysokie napięcie wolę kupić coś sprawdzonego, a nie robić "sztuczne oszczędności".
Zamel Mew-01, Zamel PEW-01, Zamel SBW-01, Zamel THW-01, Zamel SRW-01, Zamel mSLW-02, Auraton BOX + Indor Sensor, Airly Gate By Veeroos, Zigbee to Supla Gateway + sensors, Zamel SGW-01 and more
https://github.com/v33r005
https://github.com/v33r005
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Dodam więcej - wszelkie odbiorniki o znacznych mocach - powiedzmy od 2kW - lepiej gdyby były sterowane poprzez stycznik lub solidny, sprawdzony przekaźnikveeroos wrote: Wed May 06, 2026 8:24 pm Do takich rozwiązań najlepiej coś lepszego co będzie gwarantowało prace przy dużych obciążeniach, na przykład SGW 01, wiem że ciężko dostać, ale święty spokój najcenniejszy. Sam kiedyś bawiłem się w przeróbki, ale jak to mówią jak się chce oszczędzić to często się płaci dwa razy, lepiej od razu kupić coś sprawdzonego, a nie kupować towar przerobiony, na który nie masz gwarancji, nikt Ci nawet nie wystawi na taki towar deklaracji zgodności, więc używasz na własną odpowiedzialność i ryzyko. Dlatego ja osobiście jeśli coś jest na wysokie napięcie wolę kupić coś sprawdzonego, a nie robić "sztuczne oszczędności".
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Tylko wtedy z reguły przepada nam pomiar energii z gniazdkadjalex wrote: Wed May 06, 2026 9:13 pm Dodam więcej - wszelkie odbiorniki o znacznych mocach - powiedzmy od 2kW - lepiej gdyby były sterowane poprzez stycznik lub solidny, sprawdzony przekaźnik
Najlepsze suple dla Twojego domu