SUPLA Cloud 26.05.01 oficjalny serwer - problem z Identyfikatorami dostępu / Lokalizacją
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Kiedyś na pewno
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Witam czy jest szansa na poprawę tych ustawieńklew wrote: Tue Jul 21, 2026 3:18 pmOk, widzę, że samo przeklikanie "znaku", po pełnej pętli resetuje temperaturę do "20" stopni. Dzięki za zgłoszenie, poprawimy.robi05 wrote: Tue Jul 21, 2026 1:30 pm Zmieniając temp zadziałania i znak po wyżej a potem tę drugą zmienia pierwszą. Kiedyś nie było problemu z tym co ciekawe myślałem że to coś nie tak z moją instalacją ale sprawdziłem na online i to samo. Dokładnie chodzi o to miejsce
-
klew
Już powinno być poprawionerobi05 wrote: Mon Aug 10, 2026 12:13 pmWitam czy jest szansa na poprawę tych ustawieńklew wrote: Tue Jul 21, 2026 3:18 pmOk, widzę, że samo przeklikanie "znaku", po pełnej pętli resetuje temperaturę do "20" stopni. Dzięki za zgłoszenie, poprawimy.robi05 wrote: Tue Jul 21, 2026 1:30 pm Zmieniając temp zadziałania i znak po wyżej a potem tę drugą zmienia pierwszą. Kiedyś nie było problemu z tym co ciekawe myślałem że to coś nie tak z moją instalacją ale sprawdziłem na online i to samo. Dokładnie chodzi o to miejsce
nie działa tak jak kiedyś dalej same znaczniki się zmieniają a wartości w pierwszym oknie nie mogę skasować żeby wpisać nową tylko muszę kombinować
-
klew
Tam był problem, że domyślnie było chyba 20. Jak się wpisało 27, a potem klikało na znakin < > = itd, to po pełnym cyklu, resetowało 27 na 20. O tym pisałem i to jest poprawione.
Natomiast teraz widzę, że Tobie chodziło o to, że nie da się skasować liczby z okna i wpisać od początku, np. 51, tyklo trzeba się gimnastykować.
To nie jest poprawione, ale już podbijam temat.
Natomiast teraz widzę, że Tobie chodziło o to, że nie da się skasować liczby z okna i wpisać od początku, np. 51, tyklo trzeba się gimnastykować.
oki dzięki i czekam też na poprawkę dockerowąklew wrote: Mon Aug 10, 2026 6:27 pm Tam był problem, że domyślnie było chyba 20. Jak się wpisało 27, a potem klikało na znakin < > = itd, to po pełnym cyklu, resetowało 27 na 20. O tym pisałem i to jest poprawione.