CLOUD v2.2 BETA

Espablo

W wersji mobilnej. Przewijając Identyfikator dostępu, dane tego identyfikatora także powinny się przewijać. Skasowałem w ten sposób identyfikator początkowy. Teraz w głównym oknie pisze, że nie mam aktywnych identyfikatorów pomimo tego że mam 2 utworzone przeze mnie.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
fracz
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Espablo wrote: Sat Apr 14, 2018 7:47 am W wersji mobilnej. Przewijając Identyfikator dostępu, dane tego identyfikatora także powinny się przewijać. Skasowałem w ten sposób identyfikator początkowy. Teraz w głównym oknie pisze, że nie mam aktywnych identyfikatorów pomimo tego że mam 2 utworzone przeze mnie.
Nie rozumiem, jak "dane powinny się przewijać"?

Musisz posiadać identyfikator dostępu aktywny, przypisany do jakiejś aktywnej lokalizacji żeby strona główna była zadowolona.

@Leonardo, uwagi zbieram tu i odfajczam jak gotowe: https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/218 (przy czym odfajczone nie jest równoznaczne z wdrożone na beta-cloud).
Last edited by fracz on Sat Apr 14, 2018 7:54 am, edited 1 time in total.
wojtas567

To ja tez dodam coś :)
tu mam cały czas aktualną godzinę ??
godzina.jpg
moduł cały czas jest dostępny od wczoraj :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
fracz

Dzięki, też dodane do https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/218

Już nie będę może tu dziękować, jak zgłosicie to dodam do listy :-)

Wobec tego: dzięki z góry ;)
Espablo

fracz wrote: Sat Apr 14, 2018 7:52 am Musisz posiadać identyfikator dostępu aktywny, przypisany do jakiejś aktywnej lokalizacji żeby strona główna była zadowolona.
No tak. Nie pomyślałem o tym i od razu waliłem na forum. Teraz działa :)
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
wojtas567

Przy dodawaniu harmonogramu "Retry when fail " jak już jest wszystko po polsku to niech i to będzie :)
Pozdrawiam
Wojtek
wojtas567

Korekta wilgotności: można sobie odpuścić dokładność 0,1% a dodać +/- 20 a nawet 40 to użytkownicy DHT11 będą mogli sobie je wyskalować dokładniej.
A przy okazji jak jestem przy wilgotności to w aplikacji na ios niepotrzebny jest stopień przy wartości " % 40° ", na androidzie jest dobrze.
Pozdrawiam
Wojtek
pzygmunt
Been thanked: 59 times

wojtas567 wrote: Sat Apr 14, 2018 10:40 am Przy dodawaniu harmonogramu "Retry when fail " jak już jest wszystko po polsku to niech i to będzie :)
Tłumaczenie jest tylko UI ma jeszcze starą wersję tego tekstu i nie widzi tłumaczenia
SUPLA.... Nareszcie w domu.
wojtas567

chyba za dużo mam wolnego czasu chwilowo :)
jak mamy listę kanałów to w tym gąszczu ilościowym potrzebna jest albo większa ilość ikonek albo linijka "podpis" bardziej czytelna większa czcionka, pogrubiona może? lub nawet zamienić z linijką ID...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
fracz

wojtas567 wrote: Sat Apr 14, 2018 11:27 am jak mamy listę kanałów to w tym gąszczu ilościowym potrzebna jest albo większa ilość ikonek albo linijka "podpis" bardziej czytelna większa czcionka, pogrubiona może? lub nawet zamienić z linijką ID...
Możesz przefiltrować kanały szukarką na górze... Choć przyznam że też jestem za tym żeby "podpis" to tak na prawdę była "nazwa" i jeśli została podana, stawałaby się głównym atrybutem do rozróżnienia kanałów (czyli wyświetlanie wszędzie największą czcionką w nagłówku). Podobnie z "komentarzem" w urządzeniu.

Pamiętam że rozmawiałem o tym z @pzygmunt, ale nie pamiętam wniosków :-D @pzygmunt?

Return to “CLOUD”