vajera wrote: Tue Dec 09, 2025 8:21 pm
LukiSpajder wrote: Tue Dec 09, 2025 8:11 pm
Wgrałem wszystko od nowa i tak każdy z tych trybów głowicy antifrost , Eco, comfort daje tryb ręczny w Supli , pojawienie trybu program przełączy na program w Supli . Wtedy gdy damy na wyłącz w Supli głowicy się wyłączy , następnie gdy włączymy w apce to głowica się nie włączy pokaże 4,5 stopnia i będzie wyłącznika .
Może niech zerknie jeszcze @lukasz06 , aby potwierdzi to .
Bo jak wgrałem aktualizację potem wróciłem do ver.189 to mi już nie chciała głowica działać jak wcześnie , dopiero wszystko zresetowałem .
Pomińmy na chwilę tryb program...
1. czy poza trybem program głowica współpracuje teraz z aplikacją Supla?
2. Można wybrać dowolną wartość nastawy?
3. ON i OFF działa w obie strony, zarówno z aplikacji, jak i z głowicy (poza trybem program)?
1. Głowica niby współpracuje, ale jest tak jak było na początku, czyli zmienia mi nastawy w aplikacji, gdy wciskam na niej przycisk odpowiadający trybom. Np chcę ją ręcznie wyłączyć, to muszę wciskać kilka razy ten przycisk trybu i wtedy nastawy się zmieniają
2. Tak
3. U mnie to nie działa w obie strony. Wyłaczając z aplikacji w trybie recznym pokazuje na głowicy 4,5 stopnia i z aplikacji już jej nie włączę.
Tzn w aplikacji wraca do nastaw,, a na głowicy nie. W sumie teraz pisząc to zauważyłem, że zacząłem od temp 22 odpowaidającej trybowi Comfort. Bo w trybie antifrost , do którego można wejść tylko wracając z tryby Off działa to bezbłednie, czyli jak jest off w aplikacji to na głowicy już nie miga te 4,5 stopnia. Dziwna sprawa

Odnośnie jeszcze trybu program to jak już sie w niego wejdzie to ciężko wyjść , mówię o nastawach manualnych
Nie działa też flaga Childlock