u mnie w bloku ( budynek z 91 roku) przechodzi wifi przez 2 ściany ( nośne) odległość 9 metrów ( w lini prostej) i wszystko działa stabilnieartur wrote:Czy ktoś testował rzeczywisty zasięg w warunkach "produkcyjnych"?
Espablo wspominał, że przy 3 metrach działa bez problemu. Ale nie ukrywam, że w moim przypadku potrzebuję czegoś o nieco większym zasięgu (do kilkunastu metrów z 2-3 ścianami po drodze).
DIY SUPLA do puszki instalacyjnej podtynkowej
-
nowy1
-
Espablo
Skończyłem V2
i coś jeszcze ekstra
. W poniedziałek wysyłam zlecenie do "drukarni", a potem testy 
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
Zybi
A można się "podpiąć" pod zamówienie z pięcioma płytkamiEspablo wrote:Skończyłem V2i coś jeszcze ekstra
-
marcin.kasinski
A co to jest to "ekstra" ?Espablo wrote:Skończyłem V2i coś jeszcze ekstra
Kiedy planujesz zakończyć testy ?
-
Espablo
A nie!!! Nie tajemnica.[email protected] wrote:Super!!!! A to coś ekstra to pewnie tajemnica
Tak wygląda V2 a tak to coś ekstra w formie kanapki zapinane na V2. Od spodu znajdują się tam 2 detektory obecności napięcia 230V. Przygotowane to jest do wyłącznika schodowego.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
skonek
Też bym się chętnie podpiął, obserwuję temat od dłuższego czasu i czekałem na ten momentZybi wrote:A można się "podpiąć" pod zamówienie z pięcioma płytkamiEspablo wrote:Skończyłem V2i coś jeszcze ekstra
-
Espablo
Dziękuję. To chyba puszczę jakieś większe zamówienieskonek wrote:Też bym się chętnie podpiął, obserwuję temat od dłuższego czasu i czekałem na ten momentZybi wrote:A można się "podpiąć" pod zamówienie z pięcioma płytkamiEspablo wrote:Skończyłem V2i coś jeszcze ekstra
Dobra robota!

-
kris.gie
- Has thanked: 1 time
W takim razie też chętnie bym zamówił z pięć sztuk płytekEspablo wrote:Dziękuję. To chyba puszczę jakieś większe zamówienieskonek wrote:Też bym się chętnie podpiął, obserwuję temat od dłuższego czasu i czekałem na ten momentZybi wrote:
A można się "podpiąć" pod zamówienie z pięcioma płytkamiDobra robota!