Testy:
Zaniki zasilania, wyłączenie wifi, kombinacji najpierw zasilanie potem wifi i odwrotnie. Nic nie robi na gniazdku wrażenia, zawsze się łączy elegancko. W każdym możliwym scenariuszu pamięta stan.
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW SGW-01 :)
-
Gang
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
klimasstudio
Niestety przegapiłem zgłoszenie do testów ale itak wygłoszę swą opinie..
Duży plus dla Zamela za kolejny element smarthome. Najwiekszym plusem jest przycisk wywołania na boku obudowy. Jest to przewaga nad konkurencją gdyż nie raz omyłkowo wkładając do sasiedniego gniazda wtyczki wylaczyc urządzenie przez trącenie przycisku. Mała zgrabna obudowa też bardzo na plus. Jedyne co mnie ciekawi to zasięg działania WiFi. Mam pare miejsc gdzie ledwo łapie i bym porównał to z Gosundem. Temperaturowo widzę też jest znośnie. Nie mogę się doczekać premiery. Od razu zamówię na wystawkę dla klientów. Już dzięki testom THW-01 namwiłem klientów na rozszerzenie swojego smart home
Duży plus dla Zamela za kolejny element smarthome. Najwiekszym plusem jest przycisk wywołania na boku obudowy. Jest to przewaga nad konkurencją gdyż nie raz omyłkowo wkładając do sasiedniego gniazda wtyczki wylaczyc urządzenie przez trącenie przycisku. Mała zgrabna obudowa też bardzo na plus. Jedyne co mnie ciekawi to zasięg działania WiFi. Mam pare miejsc gdzie ledwo łapie i bym porównał to z Gosundem. Temperaturowo widzę też jest znośnie. Nie mogę się doczekać premiery. Od razu zamówię na wystawkę dla klientów. Już dzięki testom THW-01 namwiłem klientów na rozszerzenie swojego smart home
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
-
wary
Lubię takie informacje:
- zapraszamy do testów (zero informacji kiedy się skończą),
- na pytanie kiedy w sprzedaży - po zakończeniu testów (czyli nie wiadomo kiedy)
@Zamel - wiecie jak budować popyt
- na pytanie kiedy w sprzedaży - po zakończeniu testów (czyli nie wiadomo kiedy)
@Zamel - wiecie jak budować popyt
-
malarz
- Been thanked: 2 times
To zależy ile i jakich poprawek wprowadzą w wyniku testów. Na ogół trzeba je przygotować/wdrożyć.wary wrote: Sat Oct 18, 2025 1:52 pm Lubię takie informacje:
@Zamel - wiecie jak budować popyt![]()
Próbuję przerobić pomysły na działające projekty w ArduinoIDE.
Może jesteś w pobliżu, to zapytasz osobiściewary wrote: Sat Oct 18, 2025 1:52 pm Lubię takie informacje:
@Zamel - wiecie jak budować popyt![]()
https://www.facebook.com/groups/suplaza ... 6LHqlMFpRq
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
wary
W wątku masz wpis: "Ja pewnie na testy już się nie załapięmalarz wrote: Sat Oct 18, 2025 2:01 pm To zależy ile i jakich poprawek wprowadzą w wyniku testów. Na ogół trzeba je przygotować/wdrożyć.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Ten wpis dodał Krzysztof który literka po literce tworzył soft na to gniazdko.wary wrote: Sat Oct 18, 2025 2:22 pmW wątku masz wpis: "Ja pewnie na testy już się nie załapięmalarz wrote: Sat Oct 18, 2025 2:01 pm To zależy ile i jakich poprawek wprowadzą w wyniku testów. Na ogół trzeba je przygotować/wdrożyć....Powiem tylko, że od kwietnia testuję to gniazdko." na jego podstawie można przyjąć, że testy nie ruszyły we wrześniu. Stąd pewna irytacja odnośnie braku informacji dostępności na rynku.
To on w zasadzie odpowiada za oprogramowanie wszystkich komercyjnych urządzeń.
A testy trwają mniej więcej od daty dodania tego wątku.
Jeśli zaglądasz na forum raz na pół roku to nikt tu na jaśnie pana nie będzie czekał.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
wary
Zakładam, że forum jest otwarte na społeczność i sygnały od niej płynące, niezależnie czy ktoś należy do miłośników czy tylko użytkowników Supli/Zamel. Wcześniej logowałem się częściej - jeśli masz admina na forum możesz to sobie zweryfikować. Zraziłem się do polityki informacyjnej Zamel po akcji z mROW-2. Mam obecnie tylko jedną sztukę tegoż modelu. I powodem nie jest cena. Czekałem, czekałem, a w końcu kupiłem co innego, bez Supli na pokładzie.
Podsumowując: akcja z SGW-01 zaczyna wyglądać podobnie.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Możesz po prostu napisać o co chodzi?wary wrote: Sat Oct 18, 2025 7:34 pmZakładam, że forum jest otwarte na społeczność i sygnały od niej płynące, niezależnie czy ktoś należy do miłośników czy tylko użytkowników Supli/Zamel. Wcześniej logowałem się częściej - jeśli masz admina na forum możesz to sobie zweryfikować. Zraziłem się do polityki informacyjnej Zamel po akcji z mROW-2. Mam obecnie tylko jedną sztukę tegoż modelu. I powodem nie jest cena. Czekałem, czekałem, a w końcu kupiłem co innego, bez Supli na pokładzie.
Podsumowując: akcja z SGW-01 zaczyna wyglądać podobnie.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
wary
Oczywiście - przydałaby się informacja np. że testy będą prowadzone np. 3 miesiące, później w planie są poprawki, które potrwają ok..., na rynku SGW-01 plus/minus w ... np. w lutym. Wtedy wiem plus/minus kiedy produkt będzie w sprzedaży i mogę coś sobie zaplanować.