Zaaplikowano kroplówka w ver. 0.9.207
Jeśli chodzić o przełączenie z trybu M na P w Supli to dział prawidłowo przeklikałem na głowicy wszystkie trybu po pojawieniu się zegarka przeskakuje na P po włączeniu którego kolwiek trybu wskoczy na M .
Raz mi przeskoczy po włączeniu z P na M ale nie mogę tego powtórzyć w żaden sposób .
Jeśli @vajera będziesz miał czas i siłę pochylić się nad tą głowicą to to co kuleje :
- w trybie M jak wyłączymy głowicę tu czy z głowicy czy za apki dział ale nie można jej wlaczyc z apki zmienię się w Supli na włączoną ale do głowicy wysyła temp. 4,5 stopnia pokazuje wtedy na wyświetlaczu że temperatura zadana 4,5 ale dalej jest piktogram OFF - tak jakby nie wydalało ostatnio ustawionej temp. z Supli do głowicy .
- drugi przypadek to jeśli mamy włączony program w Supli i fizycznie na głowicy dam OFF to nie wyłazy głowicy tylko wrzuci to w harmonogram programu a po chwili powróci to wcześniejszego nastawu programu .
Tak to wydaje się działa poprawnie przechodząc między trybami głowicy , chociaż sprawdzę jeszcze jak ona się zachowuje kiedy temp. jej trybu pokrywa się z temperatura zadana jeśli tak jest zapal się na wyświetlaczu ikona danego trybu .
Co do czujka otwarcia to nic w tej wersji nie sprawdziłem bo mi się rozłączył z bramką i nie reagował a nie zdążyłem go rana sprawiać ( sprawdzić Cloud po może tam się coś przestawiło )
Tak wygląda off w trybie program