Zobacz teraz.lukasz06 wrote: Sat Oct 07, 2023 4:50 pm U mnie jest lepiej z tym przesunięciem, ale nadal każdy przycisk lokalny załącza 1 przekaźnik i temperatura jest widoczna tylko jak termostat jest na 1 przekaźniku, gdy wybiorę termostat na 2,3,4 itd to nie widzi temperatury
Wsparcie dla Termostatu
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
https://gui-generic-builder.supla.io/
Wgrałem i teraz termostat można ustawić na przekaźnikach 1-4 i temp wyświetlana jest prawidłowo 
Nie można ustawić termostatu na virtualnym przekaźniku?
Przyciski lokalne nadal załączają tylko 1 przekaźnik, z apki jest ok
Przyciski program, manual, ustawienie temp działają prawidłowo.
Nie można ustawić termostatu na virtualnym przekaźniku?
Przyciski lokalne nadal załączają tylko 1 przekaźnik, z apki jest ok
-
krycha88
A czy w przycisku na pewno określasz odpowiedni numer przekaźnika?lukasz06 wrote: Sun Oct 08, 2023 11:58 am Przyciski lokalne nadal załączają tylko 1 przekaźnik, z apki jest ok
Można, tylko po co?
-
opo521b
Cześć wszystkim. Czy zamiast OLED mogę użyć LCD 4x20?
Nie mam wyświetlacza OLED a chętnie zbudował bym przy niedzieli taki testowy termostat.
Pozdrawiam
Nie mam wyświetlacza OLED a chętnie zbudował bym przy niedzieli taki testowy termostat.
Pozdrawiam
Na pewno dobrze, sprawdzałem 10 razykrycha88 wrote: Sun Oct 08, 2023 12:05 pmA czy w przycisku na pewno określasz odpowiedni numer przekaźnika?lukasz06 wrote: Sun Oct 08, 2023 11:58 am Przyciski lokalne nadal załączają tylko 1 przekaźnik, z apki jest ok
Można, tylko po co?
Jak bym ustawił termostat na virtualnym przekaźniku, miałbym te cztery fizycznie do czegoś innego podpiete
-
krycha88
To musisz pokazać screeny z opisem co dokładnie nie działa.lukasz06 wrote: Sun Oct 08, 2023 12:38 pm Na pewno dobrze, sprawdzałem 10 razy
Jak bym ustawił termostat na virtualnym przekaźniku, miałbym te cztery fizycznie do czegoś innego podpiete
A co do virtualnych przekaźników to też musisz opisać co nie działa. Termostat możesz dodać tylko na pierwszych 5 przekaźnikach.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Jak chcesz mieć wirtualny termostat to @klew dodawał gdzieś dana do zalogowania na konto demo gdzie masz dwa wirtualne termostaty i możesz sobie ustawiać przestawiać co chcesz .lukasz06 wrote: Sun Oct 08, 2023 12:38 pmNa pewno dobrze, sprawdzałem 10 razykrycha88 wrote: Sun Oct 08, 2023 12:05 pmA czy w przycisku na pewno określasz odpowiedni numer przekaźnika?lukasz06 wrote: Sun Oct 08, 2023 11:58 am Przyciski lokalne nadal załączają tylko 1 przekaźnik, z apki jest ok
Można, tylko po co?
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
krycha88
Jeszcze nie jest zrobione.opo521b wrote: Sun Oct 08, 2023 12:17 pm Cześć wszystkim. Czy zamiast OLED mogę użyć LCD 4x20?
Pozdrawiam
Nie chcę mieć virtualnego termostatu.,tylko termostat ustawiony na virtualnym przekaźniku 
W tej chwili mam 4 przekaźniki fizyczne, 4 virtualne i 8 przycisków. Każdy przycisk włącza i wyłącza tylko 1 przekaźnik
W tej chwili mam 4 przekaźniki fizyczne, 4 virtualne i 8 przycisków. Każdy przycisk włącza i wyłącza tylko 1 przekaźnik
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.