vajera wrote: Sat Apr 19, 2025 7:07 am
RomanG wrote: Sat Apr 19, 2025 6:59 am
Zibi_007! Kiedy Ty śpisz?
Też się zawsze na tym zastanawiam
Jak się do czegoś zapalę (a tak jest z bramką Zigbee od początku
viewtopic.php?p=193059#p193059 , czyli od grudnia zeszłego roku), to nie potrafię zasnąć dopóki nie sprawdzę (zrobię) wszystkiego co się da. Noc, nie noc, święta i inne uroczystości nie są w stanie mnie od tego odciągnąć. Niestety wada ta (zaleta?) przekłada się to też na sprawy zawodowe i o ile są wyniki, to czasem już organizm protestuje (ile dni można nie spać, a wiek już podeszły

). Teraz jest i tak łatwiej, bo @vajera automatycznie kompiluje kod, nie ma już tyle urządzeń do testowania, ale na początku było wszystko "na wariackich papierach". Teraz, patrząc na to z boku, muszę przyznać, że takiego projektu nie powstydziłby się żaden profesjonalny zespół developerski. I bardzo się cieszę, że dołożyłem do tego jakąś swoją cząstkę, a i przy okazji sporo się nauczyłem (głównie analizując kod @vajera i próbując nadążyć nad zmianami - a były takie dni, że wypuszczał po 5-6 nowych wersji softu). Patrząc na moją skrzynkę PW, tak gorącego okresu wymiany wiadomości i próśb o skompilowanie jakiejś wersji softu nigdy nie miałem. Ale od czego są noce?

Ze swojej strony chciałbym również podziękować wszystkim, którzy byli tu razem z nami i wspierali projekt. Bez aktywnego udziału Użytkowników tego Forum (nie chcę wymieniać nicków, bo mam sklerozę i niechcący pewnie kogoś pominę) nie byłoby pewnie możliwe tak szybkie rozwinięcie tego projektu.
No cóż pozostaje jeszcze napisać? Może krótko: dziękuję i pozdrawiam!