Google Home
-
andrzejano
Kiedy można się spodziewać sterowania bramami?
Do GH chciałem dodać urządzenia zarejestrowane na swojej instancji, ale czegoś mi tu ewidentnie brakuje
Dotarłem na githubie do takiego fixa, który został poprawiony z tym commitem, ale dalej nie rozumiem czemu mam taki błąd.
Jakie są wymogi prywatnych instancji? Porty 80 i 443 przekierowane, certyfikat od Let's Encrypt jest. Co więcej trzeba zrobić?
Jakie są wymogi prywatnych instancji? Porty 80 i 443 przekierowane, certyfikat od Let's Encrypt jest. Co więcej trzeba zrobić?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
No i wszystko jasne, dzięki za info.pzygmunt wrote: Sun Mar 17, 2019 3:58 pm Musisz zarejestrować swoją instancje. Jak i gdzie to zrobić podam dopiero za jakiś czas.
Kiedyś już podejmowałem taką próbę, ale miałem jeszcze chmurę i serwer w wersji bez wsparcia dla GH i otrzymawszy stosowny komunikat odłożyłem temat na później.
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
andrzejano
Kiedy uruchomisz bramy?Sorry, ale brakuje mi tylko tej funkcji i bedzie jak chyba dla większości prawie komplecikpzygmunt wrote: Sat Mar 09, 2019 1:37 pm https://storage.googleapis.com/hc-eap/S ... Schema.pdf
Spróbuje podpiąć tez sensory na podstawie tej nieoficjalnej dokumentacji.
Temperatura/Wilgotność/Odległość/Zużycie energii
-
arqiu70
Cześć
Czy może wiadomo kiedy mogą pojawić się w GH czujniki temperatury, wilgotności, odległości(ciśnienia)?
Pozdrawiam.
Czy może wiadomo kiedy mogą pojawić się w GH czujniki temperatury, wilgotności, odległości(ciśnienia)?
Pozdrawiam.
-
chocoslawo
A ja mam problem z integracją supli z google home. W supli mam aż jedno urządzenie (rgbw dimmer i to z własnej modyfikacji). A Supli widoczne ok. Google Home widzi ok (czyli jako dwa) ale tyle. O ile w Supli wszystko działa ok o tyle w GH czasami widać stan urządzenia ale zazwyczaj "urządzenie niedostępne". Konto ponownie dodane, synchronizacja etc nic nie dają. Skoro w Supli działa to samo urządzenie raczej ok. Macie może jakiś pomysł?