Nieprawidłowa historia pomiarów zużycia energii
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Ja tylko dam znać, że z mojej strony nie mam obecnie czasu na ten temat. Ale jeśli ktoś chce coś poprawić po stronei supla-device, to PR przejrzę i zaakceptuję, jeśli będzie tam wszystko ok. Chyba, że zmiany gdzie indziej, to już poza mną zupełnie 
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
extrememario
Dzięki krycha88 i pozostałym zaangażowanym, jak będzie ready to daj znać i będę testowałkrycha88 wrote: Tue Jul 02, 2024 12:11 pm Ja jedynie bym mógł zrobić zabezpieczenie o który wspominałem dla wartości przechowywanych po stronie cloud. Więc ta łatke bym widział po stronie GG.
-
extrememario
krycha88 czy udało się coś z tematem ruszyć?extrememario wrote: Tue Jul 02, 2024 1:46 pmDzięki krycha88 i pozostałym zaangażowanym, jak będzie ready to daj znać i będę testowałkrycha88 wrote: Tue Jul 02, 2024 12:11 pm Ja jedynie bym mógł zrobić zabezpieczenie o który wspominałem dla wartości przechowywanych po stronie cloud. Więc ta łatke bym widział po stronie GG.![]()
-
extrememario
Ja nie wiem czy tylko u mnie takie są problemy.... teraz np licznik sonoff R3 orgin 16A z wgraną supla GG
Dłuższy czas był wyłączony i przy odzyskaniu połączenia taki pik
Co to się może dziać?

Co to się może dziać?

-
klew
Jest jakiś problem po stronie urządzenia.extrememario wrote: Tue Jul 30, 2024 9:50 am Ja nie wiem czy tylko u mnie takie są problemy.... teraz np licznik sonoff R3 orgin 16A z wgraną supla GG
Co to się może dziać?
![]()
-
extrememario
Wychodzi na to że to kolejne urządzenie które ma problem z takimi odczytami. To co najmniej dziwne.
-
klew
Przez problem po stronie urządzenia nie miałem na myśli sprzętu, tylko soft+sprzęt.extrememario wrote: Tue Jul 30, 2024 2:02 pm Wychodzi na to że to kolejne urządzenie które ma problem z takimi odczytami. To co najmniej dziwne.
-
simlook
Cześć,
po operacji przeniesienia bazy na nowy serwer (operacja backup/restore), pojawiły się w roku 2021 bardzo duże piki, które powodują słaba możliwość porównania lat i miesięcy w apce. Próbowałem usunąć rekordy z tych 10 dni z tabeli supla_em_power_active_log, plus restart supli ale nadal były widoczne. Czy coś gdzieś jeszcze powinienem usunąć? Czy jest możliwe usunięcie pomiarów z kilku dni?
po operacji przeniesienia bazy na nowy serwer (operacja backup/restore), pojawiły się w roku 2021 bardzo duże piki, które powodują słaba możliwość porównania lat i miesięcy w apce. Próbowałem usunąć rekordy z tych 10 dni z tabeli supla_em_power_active_log, plus restart supli ale nadal były widoczne. Czy coś gdzieś jeszcze powinienem usunąć? Czy jest możliwe usunięcie pomiarów z kilku dni?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.