[A] Wersja 24.03.01

klew
Has thanked: 135 times
Been thanked: 137 times

W starej apce nie było wibracji na gestach na oknie.
To nie znaczy że nic się nie wysyłało
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
myxhir
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

klew wrote: Tue Mar 19, 2024 2:39 pm W starej apce nie było wibracji na gestach na oknie.
To nie znaczy że nic się nie wysyłało
to być może to wprowadzenie właśnie wibracji na gestach rolety wprowadziło mnie w błąd
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

W sumie ma to sens, żeby nie wysyłać komendy, gdy nową wartość jest równa starej.
myxhir
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

mipolansk wrote: Tue Mar 19, 2024 5:08 pm W sumie ma to sens, żeby nie wysyłać komendy, gdy nową wartość jest równa starej.
Tak samo jest z harmonogrami jeśli mam że rolety o 6.10 się maja odsłonić czyli iść na 0% a ja o 6.09. Je podniosę to po minucie przekaźniki niepotrzebnie klikają:-)
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
lukasz06
Has thanked: 45 times
Been thanked: 21 times

Będzie można było schować dolne belki - kanały, grupy, sceny jeśli ktoś ich nie używa?
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

myxhir wrote: Tue Mar 19, 2024 5:21 pm
mipolansk wrote: Tue Mar 19, 2024 5:08 pm W sumie ma to sens, żeby nie wysyłać komendy, gdy nową wartość jest równa starej.
Tak samo jest z harmonogrami jeśli mam że rolety o 6.10 się maja odsłonić czyli iść na 0% a ja o 6.09. Je podniosę to po minucie przekaźniki niepotrzebnie klikają:-)
To już jest zadanie CLOUDa, aplikacja do tego nic nie ma :)
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Robert Błaszczak wrote: Tue Mar 19, 2024 7:51 am A mnie by nie obraziło, aby jednak dodać obsługę np. stacji pogodowej, itp. tak, aby na belce była wybrana wartość (np. temperatura), a więcej danych po tapnięciu w belkę.
Założyłem w tej kwestii nowy wątek: viewtopic.php?p=177004#p177004
Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

Udostępniliśmy kolejną aktualizację. Dostępna pod tym samym linkiem co post w poście głównym. Zmiany:
- Nowa ikonka do przycisku kalibracji rolety
- Poprawienie wykrywania gestów na oknie - przesunięcie rolety powinno być możliwe tylko gdy klikamy w okno, a gesty po bokach okna nie powinny być uwzględnianie
- Wsparcie dla trybu ciemnego. Nie jest to jeszcze całkowite dostosowanie aplikacji do tego trybu, ale usprawnienie, które powinno rozwiązać wiele zgłaszanych przez was uwag - dajcie znać jak to u was teraz wygląda :)

Link do aplikacji: https://drive.google.com/file/d/1YnklLO ... sp=sharing
krycha88
Been thanked: 5 times

mipolansk wrote: Tue Mar 26, 2024 1:07 pm - Wsparcie dla trybu ciemnego. Nie jest to jeszcze całkowite dostosowanie aplikacji do tego trybu, ale usprawnienie, które powinno rozwiązać wiele zgłaszanych przez was uwag - dajcie znać jak to u was teraz wygląda :)
Dziękujemy dobry człowieku!
https://gui-generic-builder.supla.io/
Pietras81
Been thanked: 1 time

mipolansk wrote: Tue Mar 26, 2024 1:07 pm Udostępniliśmy kolejną aktualizację. Dostępna pod tym samym linkiem co post w poście głównym. Zmiany:
- Nowa ikonka do przycisku kalibracji rolety
- Poprawienie wykrywania gestów na oknie - przesunięcie rolety powinno być możliwe tylko gdy klikamy w okno, a gesty po bokach okna nie powinny być uwzględnianie
- Wsparcie dla trybu ciemnego. Nie jest to jeszcze całkowite dostosowanie aplikacji do tego trybu, ale usprawnienie, które powinno rozwiązać wiele zgłaszanych przez was uwag - dajcie znać jak to u was teraz wygląda :)

Link do aplikacji: https://drive.google.com/file/d/1YnklLO ... sp=sharing
A gdzie jest ta nowa ikonka ?? No chyba że tylko podczas pierwszej kalibracji bo była u góry po prawej teraz nie widzę??
Gesty raczej działają prawidłowo.
https://pietras-81.aqi.eco/

Return to “Android”