Brama garazowa Came v6000p plus modul SBW-02

pzygmunt
Been thanked: 59 times

U kolegi wyżej na zaciskach 2 i 10 nie ma stałego zasilania więc zastosował dodatkowy zasilacz. Musiałbyś sprawdzić jak jest u Ciebie tj. czy po zatrzymaniu bramy po kilku minutach zasilanie się utrzymuje.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Sławek7a

Rozumiem. Sprawdzę w wolnej chwili jak jest u mnie. Ale chyba też zastosuję osobny zasilacz bo mam w sumie zbędny dzięki za odpowiedź.
mikka

Tak informacyjnie, bo kupiłem identyczny model Came i niestety wcześniej wstawiony schemat jest zły pod względem sekcji zasilania - błąd zapewne wynikający z faktu że zaciski 10 oraz 2 istnieją na dwóch różnych złączach. Prawidłowe podłączenie pod SBW-02 wygląda tak:
Came-V6000P-schemat.png
Użytkownik który wspominał o zanikaniu zasilania po 3 minutach miał podpięte zasilanie SBW-02 po nieprawidłowej stronie - zresztą w instrukcji jest podana informacja o wyjściu lampy sygnalizacyjnej na zaciskach 10 oraz E
Lampka powitalna (przy każdym poleceniu otwierania, lampka powitalna pozostaje zapalona przez stały czas
3 minut)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “ZAMEL SBW-02”