Jesli byłby ktoś uprzejmy zerknać do zalacznika - to instrukcja z tego napedu. Moze ja poprostu niedowidze
Brama garazowa Came v6000p plus modul SBW-02
-
PawelGawel
Witajcie . Czy ktoś jest w stanie mi pomóc jak podlączyć zamelka do tej bramy ? Przejrzalem instrukcje i powiem szczerze nie wiem skąd wziąć prad pod SBW-02.
Jesli byłby ktoś uprzejmy zerknać do zalacznika - to instrukcja z tego napedu. Moze ja poprostu niedowidze

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Zaciski 10 (+) i 2 (-) ze złącza oznaczonego numerem 10. Przed podłączeniem SBW-02 sprawdź multimetrem wartość napięcia na tych zaciskach.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
PawelGawel
Niestety na tych zaciskach jest glucho. Jakieś szczątkowe napięcie 0.08 przy skali na mylitmetrze do 20v
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Multimetr ustawiony na pomiar napięcia stałego (DC) czy zmiennego (AC)?
Masz fotokomórkę podłączoną do tego złącza?
Masz fotokomórkę podłączoną do tego złącza?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
PawelGawel
Nie mam foto komórki, bez znaczenia czy zworka jest czy ją wyjmę. 7-2 rozpracowane jako przycisk dzwonkowy. Natomiast nie mam jak podać zasilania
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
PawelGawel
juz to wstepnie przegrzebalem, na silniku pojawia sie napiecie PO zasterowaniu elektroniki . Takze pozostaje chyba bezposrednio sie wpiąc w trafo - ale tam pokazuje 27V na naklejce wiec nie wiem . Moze jednak zastosowac https://allegro.pl/oferta/zasilacz-dopu ... 0246955510 (Zasilacz dopuszkowy 12 V DC / 2 W ZNP-02-1 z zamela - jakby wycielo liink ) i wsadzic go pod obudowe ? jest kilka wersji - roznią sie Watami . Ten ktory wskazalem jest 2W . Wystarczy ?