Podłączenie SBW-02 pod rygiel
-
AdamGolasz
Czy istnieje jakaś możliwość tego domofonu Vidios Schemat powyżej podłączyć do jakiegoś moduły aby smartfon stał się stacją odbiorczą?
-
AdamGolasz
Czy istnieje jakaś możliwość tego domofonu Vidios Schemat powyżej podłączyć do jakiegoś moduły aby smartfon stał się stacją odbiorczą?
-
nesiasps
A jak podłączyć drugi kanał / pierwszy otwiera brame /do elektrozaczepu furtki przy centralce domofonu elfon ewd 10, przycisk w słuchawce otwiera elektrozaczep chyba zasilany ciągle przemiennym 12V
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
nesiasps
A przy kasetce się nie da jakoś bo nie mam wolnych przewodów do bramy , T tam dochodzi ale gdzieś zamiast KE?
-
nesiasps
No właśnie tego się obawiałem, łatwiej będzie drugi sbw kupić niż ten kabel wstawić niestety...
-
nesiasps
Mam drugi SBW 02 - ustawiłem na nim garaż na jednym kanale i otwieranie elektrozaczepu furtki na drugim - garaż otwieram przez asystenta głosowego bo sam się dodał do google ale jak dodac tam furtkę - czy to ręcznie jakoś trzeba przez link bezpośredni?