v23.07 - powiadomienia

ramar4

Dopisz za 22 24 i potem skasuj 22 zostanie 24 ale to jest tylko do < mniejszość a do > większości można tylko zmniejszyć
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
5×THW-01p
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
3×MSLW-02
1xPNW-01
2×mRow-02
2xLEW-01
1xSGW-01
1xmSLW-01
SOYER
Been thanked: 2 times

pzygmunt wrote: Fri Jul 21, 2023 6:04 pmCoś więcej ?
Najpierw trzeba wpisać tą druga wartość a potem tą pierwszą.
Inaczej, jeśli najpierw wpiszemy tą pierwszą, to wtedy ta druga nie może być większa.
Już kilka dni temu to zauważyłem. Zapomniałem napisać.
https://youtube.com/@tomaszhamer8134?si=_J1cT_QWsXxgt1Fm
https://kryry01.aqi.eco/pl
https://app.weathercloud.net/d4311785603
https://github.com/Soyer79
wsosniak
Been thanked: 1 time

A sprwawdzanie poprawności tych wartości nie powinno być robione dopiero podczas naciśnięcia ZAPISZ ZMIANY reakcji ? I jeśli coś jest nie tak to wyświetlić odpowiedni komunikat ?
Basmar

Czy byłaby możliwość w momencie, gdy przychodzi kilka powiadomień w tym samym czasie na telefon, żeby wiadomości pojawiały się jedna pod drugą, mam kilka systemów, gdzie niektóre urządzenia muszą włączać i wyłączać się w tym samym czasie. Przez to notyfikacje nakładają się na siebie i bez odblokowania telefonu nie widać co było wcześniej.

Pozdrawiam
No i cały plan spalił na panewce :cry:
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Basmar wrote: Fri Jul 21, 2023 8:19 pm Czy byłaby możliwość w momęcie, gdy przychodzi kilka powiadomień w tym samym czasie na telefon, żeby wiadomości pojawiały się jedna pod drugą, mam kilka systemów, gdzie niektóre urządzenia muszą włączać i wyłączać się w tym samym czasie. Przez to notyfikacje nakładają się na siebie i bez odblokowania telefonu nie widać co było wcześniej.

Pozdrawiam
To jest raczej kwestia systemu, który masz na telefonie. Pewnie jakoś grupuje powiadomienia. Poszukaj czy masz jakieś ustawienia, które mogą to zmienić
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Basmar

Porównam z innymi aplikacjami, może faktycznie tam mam.

P.S. z innej beczki

Powiadomienia to super sprawa i dostaję z wszystkich zalogowany kont (8 sztuk) pytanie, czy możnaby natywnie wbudować inny dźwięk powiadomiania dla aplikacji Supla?
Basmar

klew wrote: Fri Jul 21, 2023 8:23 pm
Basmar wrote: Fri Jul 21, 2023 8:19 pm Czy byłaby możliwość w momecie, gdy przychodzi kilka powiadomień w tym samym czasie na telefon, żeby wiadomości pojawiały się jedna pod drugą, mam kilka systemów, gdzie niektóre urządzenia muszą włączać i wyłączać się w tym samym czasie. Przez to notyfikacje nakładają się na siebie i bez odblokowania telefonu nie widać co było wcześniej.

Pozdrawiam
To jest raczej kwestia systemu, który masz na telefonie. Pewnie jakoś grupuje powiadomienia. Poszukaj czy masz jakieś ustawienia, które mogą to zmienić
Nie ma możliwości na moim złomie. Pytanko, czy dla podobnych urządzeń dałoby się dodać 0.5 - 1 sekundy opóżnienia w aplikacji pomiędzy powiadomieniami?

Dla tych, co nie mają czasu otwierać szczegółów tylko sama informacja jest ważna.

Pozdr
adrian4477
Has thanked: 3 times

Basmar wrote: Fri Jul 21, 2023 8:26 pm pytanie, czy możnaby natywnie wbudować inny dźwięk powiadomiania dla aplikacji Supla?
To również jest do ustawienia w systemie android.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Basmar wrote: Fri Jul 21, 2023 8:36 pm
klew wrote: Fri Jul 21, 2023 8:23 pm
Basmar wrote: Fri Jul 21, 2023 8:19 pm Czy byłaby możliwość w momecie, gdy przychodzi kilka powiadomień w tym samym czasie na telefon, żeby wiadomości pojawiały się jedna pod drugą, mam kilka systemów, gdzie niektóre urządzenia muszą włączać i wyłączać się w tym samym czasie. Przez to notyfikacje nakładają się na siebie i bez odblokowania telefonu nie widać co było wcześniej.

Pozdrawiam
Nie ma możliwości na moim złomie. Pytanko, czy dla podobnych urządzeń dałoby się dodać 0.5 - 1 sekundy opóżnienia w aplikacji pomiędzy powiadomieniami?

Dla tych, co nie mają czasu otwierać szczegółów tylko sama informacja jest ważna.

Pozdr
Raczej nie ma takiej opcji. Wg mnie byłoby z tym sporo kombinowania, a do tego to nie Supla ostatecznie dostarcza notyfikacje, tylko serwisy google/Apple i one też wpływają na to jak wiadomości są dostarczane.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Dlatego też powstał taki serwis jak Pushover. Bo było/jest zapotrzebowanie na inny sposób realizacji powiadomień PUSH. Przyzwyczailiśmy się do Pushovera, i teraz chcielibyśmy to samo w Supli.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl

Return to “Nowości”