Studzien

Tak muszę zrestować najpierw boxa a później HM
Mmof
Has thanked: 34 times
Been thanked: 4 times

Po ostatnich aktualizacjach mam problem taki że HM jak był ponad tydzień Off to dzisiaj zrobił się offline nic nie pomagało reset zdalny HM i Box robiłem pomogło dopiero przytrzymanie przycisku włączania HM wtedy znów się połączył wersja Firmware 2.6.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zapraszam na Facebook do wspólnej pomocy mniej zawansowanym użytkownikom Supla.
https://www.facebook.com/groups/suplazamel
https://www.facebook.com/groups/supladiy
https://www.facebook.com/groups/suplaauraton
stugraj
Has thanked: 1 time

Dzisiaj założyłem HM i RC u siebie w domu i jestem niemile zaskoczony. HM przy każdej próbie zmiany temperatury traci połączenie z cloud w efekcie czego RC staje się offline. Problem identyczny jak u autora wątku.

HM wersja 2.6
RC wersja 3.10
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

stugraj wrote: Wed Jul 23, 2025 10:04 pm Dzisiaj założyłem HM i RC u siebie w domu i jestem niemile zaskoczony. HM przy każdej próbie zmiany temperatury traci połączenie z cloud w efekcie czego RC staje się offline. Problem identyczny jak u autora wątku.

HM wersja 2.6
RC wersja 3.10
Kliknij na (i) w apce przy RC i hm i pokaż screeny
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
stugraj

Ten problem pojawia się nieregularnie, ciężko wyczuć od czego jest zależny.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

stugraj wrote: Thu Jul 24, 2025 6:36 am Ten problem pojawia się nieregularnie, ciężko wyczuć od czego jest zależny.
Obserwuj jaki poziom sygnału radia się tam pojawia.
Ja obstawiam że u Ciebie problem jest z zasięgiem. Gdy box próbuje wysłać nastawy i komunikacja się kilka razy nie powiedzie, to urządzenie zrobi się offline.
Aktualnie u Ciebie widać 50 i 38% więc nie jest źle, ale jakość sygnału może się zmieniać.
38% jest już niedaleko granicy stabilnej pracy.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
stugraj

klew wrote: Thu Jul 24, 2025 6:52 am
stugraj wrote: Thu Jul 24, 2025 6:36 am Ten problem pojawia się nieregularnie, ciężko wyczuć od czego jest zależny.
Obserwuj jaki poziom sygnału radia się tam pojawia.
Ja obstawiam że u Ciebie problem jest z zasięgiem. Gdy box próbuje wysłać nastawy i komunikacja się kilka razy nie powiedzie, to urządzenie zrobi się offline.
Aktualnie u Ciebie widać 50 i 38% więc nie jest źle, ale jakość sygnału może się zmieniać.
38% jest już niedaleko granicy stabilnej pracy.

Sprobuje przestawic brramke w inne miejsce i bede obserwowal.

Return to “AURATON Heat Monitor”