Czy w Waszych włącznikach udało się włączyć podświetlenie przycisku ? Czy świeci tyko czerwony podczas załączonego przekaźnika ?
odkopałem w szafie dwa włączniki bez N, które leżały już z pół roku albo lepiej czekając na podpięcie pod kompa
Wyglada jak moj Esoolarturbiel wrote: Sat Oct 14, 2023 9:03 pm Jaki soft wgrać do wersji 2 i 3 przyciskowy ? Próbowałem z generatora ale nie działa . Nie załącza przekaźników . Ktoś wie jak sprawdzić na jakim GPIO działają przekaźniki ?
Jak dobrze pamiętam wystarczy zmienić stan przełączania przekaźnika z niskiego na wysoki lub odwrotnie.kriz1 wrote: Sun Mar 17, 2024 7:51 pm Cześć.
Czy w Waszych włącznikach udało się włączyć podświetlenie przycisku ? Czy świeci tyko czerwony podczas załączonego przekaźnika ?
odkopałem w szafie dwa włączniki bez N, które leżały już z pół roku albo lepiej czekając na podpięcie pod kompa![]()
Tak, mam właczone podswietlenie cały czas, w ustawieniach modułu zmieniasz w konfiguracji:kriz1 wrote: Sun Mar 17, 2024 7:51 pm Cześć.
odkopałem w szafie dwa włączniki bez N, które leżały już z pół roku albo lepiej czekając na podpięcie pod kompa![]()
mmiikk wrote: Wed Mar 20, 2024 11:06 amTak, mam właczone podswietlenie cały czas, w ustawieniach modułu zmieniasz w konfiguracji:kriz1 wrote: Sun Mar 17, 2024 7:51 pm Cześć.
Ustawienie GPIO dla CONFIG
LED
Załączany stanem <--tutaj
czyli logujesz sie na ip włacznika
i z menu wybierasz
ustawienia urządzenia
konfiguracja
w sekcji: Ustawienie GPIO dla CONFIG
pod LED masz
załączany stanem: i tu zmień z low na high
zapisz, restart
po ustanowieniu połączenia włącznik powinien się podświetlać na niebiesko
Nie da siękambuj1 wrote: Fri Apr 12, 2024 1:04 pm Dziś przyszły następne przełączniki i niestety w środku inne, da się z nimi coś zrobić??? Znaczy osuplować??