ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-02 :)

djkk96

Witam, a ja chętnie bym go przetestował w instalacji zasilania gwarantowanego UPS zasilającej serwery itp.
Pozdrawiam
Krzysztof
Krzysztof F.

Czy LEW-02 posiada MQTT bezpośrednie jak MEW-01? Chetnie sprawdzę w mieszkaniu z fotowoltaiką i HA 😉
Mirosław F.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times

Krzysztof F. wrote: Mon Apr 24, 2023 1:21 am Czy LEW-02 posiada MQTT bezpośrednie jak MEW-01? Chetnie sprawdzę w mieszkaniu z fotowoltaiką i HA 😉
Posiada MQTT.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
m4rlb0r0

Chętnie przetestuję z HA/MQTT i podzielę się opinią. Mam akurat potrzebę opomiarowania oddzielnego obwodu na klimatyzację. Lew-02 nada się idealnie na tę okoliczność :) Dzięki niemu bieżące zużycie prądu i koszty będą pod kontrolą :)
Okulary na wakacje też się przydadzą i będą przetestowane :)
Last edited by m4rlb0r0 on Mon Apr 24, 2023 8:34 pm, edited 1 time in total.
Z-WAVE: FIBARO | Danfoss | D-Link • ZigBee: Ikea | Sonoff | Aqara
LAN/WIFI: Amazon | Google | Xiaomi | Supla | Sonoff | Gosund | Raspberry | Dreame | Unifi
IR: Broadlink • RF: Sonoff
Damian Zalewski

Z miłą chęcią przetestuje do prywatnego przydomowego warsztatu, zróżnicowane urządzenia (kompresor , spawarki , szlifierki, przecinarki plazmowe) dadzą możliwość konkretnego sprawdzenia😃
triektor

Chętny do testów i zobaczymy jak się sprawdzi w szeregu z LEW-01 i MEW-03.
[email protected]

Posiadam wiele sterowników firmy Zamel ze sterowaniem Supła. Chciałbym również przetestować ten miernik. Zastosowałbym go do pomiaru zużycia energii przez klimatyzator ścienny lub elektryczne grzejniki łazienkowe. Proszę rozważyć moja propozycje
daniel_p20

Chętnie przetestuję. Czekałem na produkt jako odbiorca w instalacji jednofazowej mieszkając w bloku z wielkiej płyty :)
W końcu jest dostępny produkt stworzony dla mnie :D
Porównam pomiary z liczników do gniazdkowych.
Przy okazji wdrażając procedury limitu poboru energii co by nie przekroczyć limitu danego 2000kWh :(
Leszekbialy
Has thanked: 2 times

Z wielką chęcią przygarnoł bym nawet nie jeden :D ale spoko byłbym zadowolony z jednego, opomiarował bym sobie obwód klimatyzacji bo podobno upały już w czerwcu będą.
FZCJ

LEW-02
Myśle, ze to się u nas sprawdzi, bo mamy już podobny, lecz 3-fazowy…. ale przyda się wyliczenie i „zarządzania”, do „ czesci biurowej”, które jest podpięte pod jedna fazę.
Poza tym… jesteśmy w fazie przedpremierowej, w tym będziemy na nowo tworzyć instalacje elektryczna, i to było by super jeśli można przetestować urzedzenie.

Return to “Nowości”