smartBombka 2025
-
malarz
- Been thanked: 2 times
Pobawiłem się i popatrzyłem co wysyła aplikacja do SD. I wygląda na to, że zmiany usunęły wadę, z którą tym moim innym ustawianiem jasności walczyłem. Wyciąłem część kodu i jest ok.
PR poszła.
Przy okazji testów stwierdziłem mały błąd w cloudzie:
Jak ustawię kolor na pasku w skrajnym prawy położeniu to dostaję komunikat o przekroczonej wartości:
PR poszła.
Przy okazji testów stwierdziłem mały błąd w cloudzie:
Jak ustawię kolor na pasku w skrajnym prawy położeniu to dostaję komunikat o przekroczonej wartości:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Próbuję przerobić pomysły na działające projekty w ArduinoIDE.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Nowa wersja Clouda ma zupełnie przerobiony ten widok, także pewnie problem juz nie istniejemalarz wrote: Sat Mar 21, 2026 9:54 pm Przy okazji testów stwierdziłem mały błąd w cloudzie:
Zrzut ekranu 2026-03-21 225245.png
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
malarz
- Been thanked: 2 times
Zgadza się, problemu nie ma. Teraz by się przydał jakiś release, bo zaraz będzie pół roku bez.klew wrote: Sat Mar 21, 2026 10:45 pmNowa wersja Clouda ma zupełnie przerobiony ten widok, także pewnie problem juz nie istniejemalarz wrote: Sat Mar 21, 2026 9:54 pm Przy okazji testów stwierdziłem mały błąd w cloudzie:
Zrzut ekranu 2026-03-21 225245.png![]()
Próbuję przerobić pomysły na działające projekty w ArduinoIDE.