MEW-01 instalace

Honza

Provedl jsem instalaci MEW-01 a integraci do supla.org.
Zapojení mám takto:
Image

Vše měří v pořádku, ale nerozumím, proč se mi ukazuje v hlavní nabídce červená šipka (Pobíraná činná energie)
Image

V dokumentaci píšou, že červená šipka je dodávaná energie a zelená je Stav spotřeby.
Image

Nevím co bych špatně zapojil. Snad jen ta šipka u těch měřících transformátorů?
Ale tok by přeci měl být od hlavního ČEZ rozvaděče směrem do hlavního vypínače v domovním rozvaděči.?
A taky nevím co jsou zkratky K a L ?

Máte s tím někdo zkušenost.
Předem děkuji za pomoc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Patryk

V dokumentaci je chyba.
Červená šipka je spotřeba energie.
Zelená šipka znamená dodávání energie do sítě (fotovoltaika).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Miroslaw79

Nechal jsem si do rozvaděče zapojit MEW0-01 (potřebuji ověřit spotřebu elektřiny oproti údajům elektroměru) a nedaří se mi dobrat potřebných čísel. Zařízení je zapojené stejně jako na diagramu v úvodu tohoto vlákna, zařízení se bez problémů připojilo do wifi a účtu supla cloud.
Když se ale dívám na statistiku, tak mám jen malou spotřebu a více než trojnásbnou výrobu, ale přitom žádnou elektřinu nevyrábím, FVE nemám...
Prosím zkušenější o radu, kde může být chyba - zřejmě špatně zapojené?
Prijata energie.jpg
Produkce energie.jpg
Faze 1-3.jpg
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Miroslaw79 wrote: Fri Apr 15, 2022 3:34 pm Nechal jsem si do rozvaděče zapojit MEW0-01 (potřebuji ověřit spotřebu elektřiny oproti údajům elektroměru) a nedaří se mi dobrat potřebných čísel. Zařízení je zapojené stejně jako na diagramu v úvodu tohoto vlákna, zařízení se bez problémů připojilo do wifi a účtu supla cloud.
Když se ale dívám na statistiku, tak mám jen malou spotřebu a více než trojnásbnou výrobu, ale přitom žádnou elektřinu nevyrábím, FVE nemám...
Prosím zkušenější o radu, kde může být chyba - zřejmě špatně zapojené?
[google translate]
https://forum-supla-org.translate.goog/ ... r_pto=wapp
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Miroslaw79

Díky za odkaz, byla chyba v zapojení, už to měří správně :-)

Return to “Obecná diskuse”