Nice Wifi do Alto 100

Sterowniki bramowe i osłonowe
KrystianPeczek
Posts: 2
Joined: Wed Mar 23, 2022 5:52 pm

Post

Witam. Poproszę o trochę pomocy z podłączeniem modułu Nice Wifi do siłowników Alto100. Nie wiem czy dobrze wszystko podłączyłem. W aplikacji i ustawieniach wszystko chyba ok ale pewności nie mam. Cyka przy naciśnięciu w apce otwórz/zamknij. I nic więcej. Pomoże ktoś?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mmof
Posts: 805
Joined: Sun Jan 26, 2020 5:49 pm

Post

Proszę.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
pzygmunt
Posts: 18613
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Dodam, że IN1/2 i A2 pod zewnętrzny kontaktron jeśli chcesz widzieć stan bramy. Możesz użyć np. Satela B3.
KrystianPeczek
Posts: 2
Joined: Wed Mar 23, 2022 5:52 pm

Post

Ok, dziękuję za pomoc. Dzisiaj spróbuję. A ten czujnik położenia bramy ma wyglądać w ten sposób? Flash/bus i do a2?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Mirosław F.
Posts: 1854
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:09 pm
Location: Pszczyna - ZAMEL

Post

Do IN1 lub IN2.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
User avatar
pzygmunt
Posts: 18613
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

KrystianPeczek wrote: Thu Mar 24, 2022 6:29 am Ok, dziękuję za pomoc. Dzisiaj spróbuję. A ten czujnik położenia bramy ma wyglądać w ten sposób? Flash/bus i do a2?
Tą przejściówkę podłącza się pod OGI, którego tam nie ma.

Return to “Nice Wi-Fi”