Czy na urządzeniu w gui generic jest możliwość ustawienia przycisku aby po jego włączeniu (światło) wyłączał się po np 30 minutach? Jeśli tak to jak?
Nic takiego w moich urządzeniach z tym softem nie widziałem ale cos mi się obiło ze takie rzeczy są realizowane.
Realizacje chce zrobić na sonoff mnij i ma wyłączać zapomniane światło na strychu.
Włączenie przycisku z wyłączaniem po jakimś czasie , czy to możliwe?
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Musisz w Cloud ustawić funkcję "włącznika schodowego"mmiikk wrote: Thu Mar 31, 2022 9:29 am Czy na urządzeniu w gui generic jest możliwość ustawienia przycisku aby po jego włączeniu (światło) wyłączał się po np 30 minutach? Jeśli tak to jak?
Nic takiego w moich urządzeniach z tym softem nie widziałem ale cos mi się obiło ze takie rzeczy są realizowane.
Realizacje chce zrobić na sonoff mnij i ma wyłączać zapomniane światło na strychu.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Dziękuje, wgrałem gui generic do nowo zakupionego weimosa i wypróbowałem na wirtualnym przekaźniku, działa jak trzeba 
Teraz czas zakupić sonoff mini z gui generic i zamontować.
Ale jeszcze jedno pytanie, wyłączenie odliczane jest w urządzeniu czy w chmurze?
Innymi słowy jak włączę i w międzyczasie zabraknie internetu to się wyłączy po zadanym czasie?
Teraz czas zakupić sonoff mini z gui generic i zamontować.
Ale jeszcze jedno pytanie, wyłączenie odliczane jest w urządzeniu czy w chmurze?
Innymi słowy jak włączę i w międzyczasie zabraknie internetu to się wyłączy po zadanym czasie?
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
W jaki sposób pobrać ten czas by móc wyświetlić to na OLEDzie ?
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024