call to undefined function simplexml_load_string
Mam od kilku dni takie komunikaty przy ręcznym wywoływaniu sceny. W automacie nie zawsze się wykonuje. Co to może być?
Skrypt się nie uruchamia - call to undefined function simplexml_load_string
-
@Artur
Nie jesteś sam 
Dokładnie taki sam komunikat i objawy, dodatkowo fiksują powiadomienia Pushover. Taki stan rzeczy trwa od około tygodnia. Wywołanie jakiejkolwiek sceny skutkuje pojawieniem się błędu jw.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że losowo nie działają automatyzacje
Dokładnie taki sam komunikat i objawy, dodatkowo fiksują powiadomienia Pushover. Taki stan rzeczy trwa od około tygodnia. Wywołanie jakiejkolwiek sceny skutkuje pojawieniem się błędu jw.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że losowo nie działają automatyzacje
-
rdfilozof
U mnie też to samo, jedne skrypty działają inne nie, uruchamianie scen jest przypadkowe, pushover też działa jak chce... 
-
rdfilozof
No i teraz działa, po ręcznym wykonaniu sceny nie ma już czerwonego komunikatu, powiadomienia pushover też przychodzą tak jak powinny. Tak więc zakładam że reszta scen też będzie działać prawidłowo. Super, dzięki wielkie za pomoc
.
-
rdfilozof
Nie ma problemu, najważniejsze że działa. W końcu nie samą SUPLĄ człowiek żyje, chociaż mnie to coraz gorzej wychodzi

-
[email protected]
U mnie działa. Zbierałem się trochę że zgłoszeniem ale potem to już ekspres. Dzięki za szybką reakcję.
SG-LUB