chce założyć do swojego napędu bramy sterownik SBW-02 i docelowo później do tego kontaktron aby wiedzieć czy brama jest zamknięta czy nie. Prośba o pomoc w ,,okablowaniu" gdzie co wpiąć aby zadziałało. Zasilanie rozumiem że mam wziąć z 5 i 6 natomiast co z resztą
ZAMEL SBW-02 + napęd Nice Spin
-
kukulek88
Witam wszystkich!
chce założyć do swojego napędu bramy sterownik SBW-02 i docelowo później do tego kontaktron aby wiedzieć czy brama jest zamknięta czy nie. Prośba o pomoc w ,,okablowaniu" gdzie co wpiąć aby zadziałało. Zasilanie rozumiem że mam wziąć z 5 i 6 natomiast co z resztą
był bym wdzięczny za pomoc. W załączniku przesyłam zdjęcie centralki.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kukulek88
Super działa aż miło
do czego mógłbym wykorzystać jeszcze INT 2?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
W sensie IN2 ?
Możesz podłączyć czujnik częściowego otwarcia albo czujnik otwarcia innej bramy/furtki.
Tam na pokładzie masz drugi przekaźnik, który możesz podłączyć do drugiej bramy lub furtki.
Możesz podłączyć czujnik częściowego otwarcia albo czujnik otwarcia innej bramy/furtki.
Tam na pokładzie masz drugi przekaźnik, który możesz podłączyć do drugiej bramy lub furtki.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
mdi87
Przy sbw 01 nie wymaga kontaktronu, nie wiem jak przy sbw 02. Sprawdzone u mnie.